Go Back

Røgede Torsketacos med Mangosalsa

Dejlige tacos med røget fisk
5 fra 8 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
30 minutter
Samlet tid 1 time 45 minutter
Ret Hovedret
Køkken Grill, Latin Amerikansk

Equipment

Ingredienser
  

Torsk

  • 500 g Torsk
  • 0,5 l Lys Ale Sunshine fra Midtfynsbryghus
  • 0,5 l vand
  • 75 g salt

Mangosalsa

  • 1 stk mango stor i tern
  • 0,5 stk løg
  • håndfuld koriander finhakket
  • 1 stk rød peber hakket
  • 1 stk jalapeno hakket
  • 1 tsk citronsaft
  • 0,5 tsk salt

Servering

  • tortillas
  • hot sauce

Sådan gør du
 

  • Skær torsken i mundrette bidder.  Læg den i lage i 30 minutter.
  • Tænd for grillen til 105 grader. Ryg i 45-60 minutter til en interntemperatur på 63 grader.
  • I en mellemstor skål blander du mango, løg, rød peber, jalapeno,koriander, citronsaft og salt
  • Server på små tortilla med mangosalsa, lidt sauce.
  • Yummi!
Keyword Taco, Torsk
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var