Go Back
+ servings

Limfjordsporter Chocolate Chip iskrem

En dejlig kremet iskrem
5 fra 9 stemmer
Forb. tid 10 minutter
8 timer
Samlet tid 8 timer 10 minutter
Ret Dessert
Køkken Amerikansk, Dansk
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 500 ml piskefløde
  • 125 ml Sød kondenseret mælk (sweetened condensed milk)
  • 1 tsk vanilje
  • 300 ml Limfjordsporter delt i 2 like portioner
  • 65 g chokolade chips (hak fra en plade)

Sådan gør du
 

  • Samle alle ingredienser
  • I en stor skål kombineres piskefløde, sødet kondenseret mælk, vanilje og 150 ml Limfjordsporter
  • Pisk indtil massen tykner og begynder at danne mellemstore toppe.
  • Hæld ismassen i to 355 ml sylteglas, og lad det være 2,5 cm luft til toppen af glasset. Har du ismasse tilbage har du et par valg. Du kan slurpe det i dig, eller frys det i et 3. glas
  • Hak din chokoladeplade og tilsæt 2 spsk chokoladechips til hvert sylteglas og fold de ind i massen med en ske Læg lågene løst på glassene og frys i 6-8 timer.
  • Når du skal servere tager du glassene ud af fryseren og lad isen temperere i køleskabet i cirka 20 minutter.
  • Fjern låget og hæld forsigtigt de resterende 150 ml Limfjordsporter jævnt over isen i glassene. Server med en ske.
  • Velbekomme!
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var