I en stor skål kombineres piskefløde, sødet kondenseret mælk, vanilje og 150 ml Limfjordsporter
Pisk indtil massen tykner og begynder at danne mellemstore toppe.
Hæld ismassen i to 355 ml sylteglas, og lad det være 2,5 cm luft til toppen af glasset. Har du ismasse tilbage har du et par valg. Du kan slurpe det i dig, eller frys det i et 3. glas
Hak din chokoladeplade og tilsæt 2 spsk chokoladechips til hvert sylteglas og fold de ind i massen med en ske Læg lågene løst på glassene og frys i 6-8 timer.
Når du skal servere tager du glassene ud af fryseren og lad isen temperere i køleskabet i cirka 20 minutter.
Fjern låget og hæld forsigtigt de resterende 150 ml Limfjordsporter jævnt over isen i glassene. Server med en ske.
Velbekomme!
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var