Del kylling mindre bidder hvis du har købt en hel kylling
Tag den afkølede marinade i en stor skål eller i zip-lock fryseposer. Læg kyllingestykkerne i skålen/posen.
Lad de marinere 3-24 timer.
Tænd for grillen den skal være på ca 160 grader.
Hæld marinaden i en lille gryde og kog op, så du pasteuriserer den, så du kan bruge den til at baste kyllingen med. Den skal koge så den reducerer ned til cirka en fjerdedel
Grill kyllingebidderne med låget nede, og helst på indirekte varme. Vend de ofte, så ikke sukkersaucen brænder på. Hver gang du vender, pensler du med mere sauce. Når du har grillet den til til en interntemperatur på 65 g, ca 30 minutter. Hæld ud resterende sauce.
Skru op for varmen og grill bidderne på direkte varme så skindet bliver sprødt. Interntemperaturen skal op på 70-72 grader.
Server med stegte ris, evt kartofler og salat