Varm en grill op til medium-høj. Rens grillristen og olie den godt.
Fordel sukkeret i en lav skål. Dyp de afskårne sider af limehalvdelene i sukkeret, og læg dem med den sukkerede side nedad på grillristen.
Grill indtil sukkeret er pænt karamelliseret, 2 til 3 minutter. Overfør limefrugterne til et skærebræt og lad dem køle af. Skær hver lime i halve på langs
Læg en af limebådene til side, og pres derefter saften fra resten i et højt glas. Smid de brugte limeskiver i. Stil tre af myntebladene til side, og kom derefter resten i glasset sammen sukkersiruppen ned i limefrugterne. Bland kraftigt limefrugterne og mynten med enden af en træske; ideen er at knuse myntebladene og trække saften ud af limefrugterne.
Fyld glasset med knust is, og hæld derefter rommen over. Rør opad fra bunden med en langskaftet ske for at fordele limesaft og mynte jævnt.
Fyld glasset helt op med golden ale, pynt derefter kanten med den resterende limebåd og drys resten af myntebladene ud over
Velbekomme! Skål