Skyl aubergine og squash, og skær de i tynde skiver. på et mandolinjern om du har et. Jeg brugte på 1 mm og 2 mm
Skrub kartoflerne, og skær demi 1 mm tynde skiver. Brug gerne et mandolinjern
Skyl dine tomater og rødløg. De skal også skæres i tynde skiver. Opbevar de seperat så de ikke blandes sammen med de andre grøntsager.
Hak rosmarinen fint ( og bland det sammen med olivenolien og øl i en stor skål. Pil hvidløg, og hak eller riv de ned i olien og øllet.. Tilsæt salt og peber, og rør det sammen.
Vend dine squash, auberginer og kartofler i olien/øllet. Vend det godt!
Stil nu skiftevis squash, aubergine, kartofler, rødløg og tomater på højkant i fadet. Resten af olien pensler du på toppen af grøntsagerne. Læg timiankviste på toppen.
Sæt fadet i grillen ovnen på ca 180 grader. Det kan tage 40-45 minutter til de bliver gennemstegt og sprøde. Da jeg skulle lave lammekrone, satte jeg denne på toppen, så kommer der safter fra kronen også. Når lammet skulle hvile, satte jeg op varmen så de blev sprøde. Du bestemmer selv hordan du gør!
Server med lam eller andet kød, eller alene som en grøntsagsret