Go Back
+ servings

Vegetar aubergine skærgårdssild

Dejlig smagfuld vegetarsild
5 fra 5 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 41 minutter
Ret Frokostret
Køkken Dansk, vegetar
Antal 6 personer

Ingredienser
  

Aubergine

  • 1 stk aubergine

Lage

  • 1 spsk Sukker
  • 2 spsk Lagereddike
  • 3 spsk salt
  • 3,5 dl vand
  • 3,5 dl øl belgisk brun ale
  • 2 stk Laurbærblade

Dressing

  • 1/2 stk Rødløg hakket
  • 1 dl creme fraiche (3 spsk)
  • 3 dl mayonnaise (9 spsk)
  • 1 bundt dild (ca 20 g)
  • 6 tsk caviart 2 af hver eller 5 tsk fra en ;)
  • 1/2 stk citron presset
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • I en stor gryde kommer alle ingredienserne til lagen. Rør godt sammen og kog op. Lad den simre i 10 minutter
  • Hvis du vil at den skal ligne silden mest muligt skal du skrælle den - men det er ikke nødvendig for smagen. Del den i 2 på langs. Skær de så i 6 mm tykkelse, det er en perfekt tykkelse Det nemmeste er at bruge en mandolin.
  • Fisk op krydderierne og hæld auberginerne ned i lagen. Lad de koge i 5-7 minutter til de er lidt gennemsigtige. Ikke for længe så de bliver til mos.
  • Skræl og hak løg. Bland den ind med creme fraiche og mayonnaise.
  • Hak dild og bland den og Caviart/tapioca stenbidderrogn ind i sovsen. Smag til med presset citron, salt og peber
  • Bland ind aubergine og sæt i køleskab over natten
  • Server!
Keyword Madretter med øl, Vegetar
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var