Go Back
+ servings

Ølsild med ramsløgscreme

Frisk ramsløgsild
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 21 minutter
Ret Frokostret
Køkken Dansk, Påske
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 stk spegesild fileter
  • 1 l IPA - India Pale Ale
  • 1 dl mayonnaise gerne den hjemmelavede ølmayonnaise
  • 1 dl Creme Fraice 38%
  • 1 bundt ramsløg ca 50-60 g
  • 60 g Sukker
  • 4 stk Æg
  • dild til pynt
  • Salt og peber
  • Svinefedt

Sådan gør du
 

  • Læg saltsildfileterne i øl - de skal dækkes helt - og lad de "ølle ud" i 24 timer
  • Samle alle ingredienser
  • Skær fileterne i mundrette stykker på ca 5 cm
  • Skyl ramsløg og hak fint
  • Bland mayonnaise med cremefraiche og rør ind ramsløg i en skål
  • Smag til med peber, salt og sukker
  • Bland sildebidderne ind i ramsløgscremen. Dæk skålen til og lad den stå at trække natten over. Har du ikke så meget tid - skal du i hvert fald lad den trække i nogle timer
  • Server med kogte æg og krydderurter.
Keyword Fisk, Madretter med øl, Sild
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var