I en gryde smelter du smørret og rører ind hvedemel
Hæld i 1 dl af mælken, kog op og pisk til den bliver jævn. Hæld i resten af mælk og øl i 2-3 omgange. Lad den simre i 5-6. minutter. Resten af væsken pisker du ind senere
I en ny gryde koger du op vand, øl og salt. Knæk af den nederste del av asparges, del de så i 2 halve. Lad de koge 3-4 minutter får du fisker de op igen. Læg de i en skål med koldt vand.
Skær fisken i terninger på ca 2 x 2 cm. Kog op igen aspargesvandet. Læg fisketerningerne i det kogende vand og skru af varmen. Lad de ligge i vandet i 5 minutter. Spar på kogefonden, Brug fonden til at at få den rette konsistens. Smag til med salt og peber
Rør den hakkede dild ind i den hvide sovs. Rør også ind fisketern.
Varm tarteletter. Hæld så en passende mængde med fyld i hver tartelet. Pynt med rejer og lidt dild.
Server!
Keyword Fisk, Laks, Madretter med øl, Påskefrokost, Torsk
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var