Samle alle ingredienser
I en bradepande lægger du bagepapir. Smør det ind med olie. Sæt ovnen på 210 grader.
Vask blomkålen og skær den i stykker
Mix øl, mel, hvidløgspulver, paprika, spidskommen, salt og peber i en skål. Bland indtil dejen er tyk og kan dække blomkålen uden at dryppe.
Dyp blomkålen i dejen. Du kan gøre dette én efter én eller samlet, ryst overskydende dej af, inden du placerer blomkål på bagepladen. Læg blomkålens i et enkelt lag på bagepladen.
Bages i 20 minutter, indtil de er gyldenbrune, og vend stykkene over halvvejs igennem for at få alle sider gyldenbrune og sprøde.
Mens blomkålen bager, skal du lave din buffalo wing sauce. Smelt smør i en lille gryde ved lav varme, og bland Hot Sauce i smørret. Fjern det fra varmen, lige når det begynder at smelte. Rør sammen og læg dem til side.
Når blomkålen er færdig med sin første bagning i dejen, skal du fjerne dem fra ovnen og sætte alle de bagte stykkene i en skål med buffalo wing sauce. Ryst skålen så den dækker jævnt. Sæt blomkålstykkene tilbage på bagepladen og bag i ovnen i yderligere 10-15 minutter, eller indtil den ønskede sprødhed er nået.
Serveres med ranch dress, blå ost eller din yndlingsdypsauce. God fornøjelse!