Go Back
+ servings

Hot Buffalo Blomkål

Dejlig smagfuldt vegetarsnack, som minder om Buffalo Kyllingevinger
5 fra 4 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Amerikansk, vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 hoved blomkål
  • 240 ml øl jeg brugte en Wit fra Midtfyns Bryghus
  • 110 g Hvedemel
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk malt spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk stødt peber
  • 240 ml rød hot sauce
  • 1 spsk Smør

Sådan gør du
 

  • Samle alle ingredienser
  • I en bradepande lægger du bagepapir. Smør det ind med olie. Sæt ovnen på 210 grader.
  • Vask blomkålen og skær den i stykker
  • Mix øl, mel, hvidløgspulver, paprika, spidskommen, salt og peber i en skål. Bland indtil dejen er tyk og kan dække blomkålen uden at dryppe.
  • Dyp blomkålen i dejen. Du kan gøre dette én efter én eller samlet, ryst overskydende dej af, inden du placerer blomkål på bagepladen. Læg blomkålens i et enkelt lag på bagepladen.
  • Bages i 20 minutter, indtil de er gyldenbrune, og vend stykkene over halvvejs igennem for at få alle sider gyldenbrune og sprøde.
  • Mens blomkålen bager, skal du lave din buffalo wing sauce. Smelt smør i en lille gryde ved lav varme, og bland Hot Sauce i smørret. Fjern det fra varmen, lige når det begynder at smelte. Rør sammen og læg dem til side.
  • Når blomkålen er færdig med sin første bagning i dejen, skal du fjerne dem fra ovnen og sætte alle de bagte stykkene i en skål med buffalo wing sauce. Ryst skålen så den dækker jævnt. Sæt blomkålstykkene tilbage på bagepladen og bag i ovnen i yderligere 10-15 minutter, eller indtil den ønskede sprødhed er nået.
  • Serveres med ranch dress, blå ost eller din yndlingsdypsauce. God fornøjelse!
Keyword Madretter med øl, Vegetar
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var