Ølsyltede agurker med chili
Smagfulde ølsyltede agurker
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 21 minutter min
- 3/4 stk agurk skåret i tynde skiver
- 1/2 stk chili gerne stærk
- 8 stk hele peberkorn
- 1 stk Laurbærblad
- 250 g Sukker
- 200 ml hvidvinseddike
- 250 ml øl jeg brugte moonshine fra Midtfyns Bryghus
Samle ingredienser
Agurkene skæres i tynde skiver. Lad de tørre lidt i en sigte med salt drysset over
Hak chilien i små bidder
Kog op øl, hvidvinseddike, sukker, laurbærblade og peberkorn
Kom agurk og chili i et skoldet syltetøjsglas. Hæld lagen over agurkene
Lad det stå at trække minimum 1 time
Brug på fisk eller kød
Keyword Madretter med øl, Tilbehør