røgeflishickory eller eg. Tag så det passer din rygeboks
Sådan gør du
Find frem ingredienser
Læg træspåner i blød i øl eller vand.i en time, og hæld af væsken.
Lav rubben. Gnid den godt ind i kødet på alle sider. Har du tid, så kan du lad den stå i køleskabet i nogle timer. Dæk med aluminiumsfolie.
Bland alle ingredienser for bastesaucen. Rør til det brune farin er opløst
Sæt grillen til indirekte grilning. Jeg bruger gasgrill, og sætter rygeboksen i under risten. Starter med høj varme for at det starter med at ryge. Så tager jeg varmen ned til 110-120 grader
Hver 1/2 time -time baster jeg med sauce. Dette forhindrer at fra at udtørre. Hvor lang tid den skal have kommer an på størrelse og temperatur. Vores tog 10 timer. Kernetemperaturen skal være rundt 90 grader
Lad den hvile mindst 10 minutter
Skær den i tynde skiver. Hæld juicen fra dryp panden over.
Server!
Keyword Grill, Madretter med øl, Okse
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var