Samle ingredienser
Del den hele fennikel, og skær den i tynde skiver.
Skræl æblerne og skær ud kærnen. Skær de i 8 dele
Skræl løg og gulerod. Hak dem i fine bidder. Skær den hele hvidløg i 2 gennem dens "ækvator"
Varm lidt olie en jerngryde eller anden gryde med tyk bund. Gnid også svinekæberne med lidt olie. Brun de 4 min på hver side i gryden. Fjern de fra gryden.
Læg fennikelskiverne i panden. Tag rodenden af den halve hvidløg, og placer den med snitsiden ned i gryden. Lad de stege for 3-5 minutter til de er gyldne og lidt karamelliseret. Fjern de og læg sammen med svinekæberne
Læg i gulerod og løg. Steg det let i 5 minutter til de er bløde. Læg i æblerne, salvieblad og laurbærblade. Steg et par minutter
Læg tilbage svinekæberne, fennikel og hvidløg i gryden.
Hæld øllet i. Så kommer den grove sennep i. Giv det et opkog og hæld i hønsefonden. Lad det så simre under låg i 2,5 timer.
Efter den 2,5 timer fjerner du svinekæberne og de æbler som ikke er opløst. Læg aluminiumsfolie over kæberne mens de hviler.
Lad gryden simre videre på medium varme, og reducer saucen til det halve. Det tager en halvtimes tid. Læg 1/2-1 spiseske honning
Læg svinekæberne tilbage og lad de varme i ca 15 minutter
Server med en selleri- kartoffelmos. Hæld den smagfulde sauce over.