Læg din røgflis i vand i 30 minutter
Tænd for grillen og læg rygerøret - eller boksen ned på en af brændere, så de starter at ryge.
Klip finnen af på sildefileterne og skylde. Dup dem tørre med en tørkerul
Læg dem med skindsiden ned. Smør indsiden med sennep, honning, salt og masser af frisk dild.
De foldes på tværs eller langs som du ønsker. Du kan bruge en kødnål eller tændstikker for at holde på fyldet.
Grill de på høj varme i 4-5 minutter på hver side
Kog op Stout, lagereddike, sukker, peberkorn, rosepeber, stjerneanis og laurbærblade. Skær rødløgene i tynde skiver og lad de koge i 10 minutter
Når den er 50 grader, hælder du den over sildene og stille på køl. Lad den trække mindst et døgn.
Server til dine frokostgæster på rugbrød, med rødløg og dild