0,5lchiliøljeg brugte chiliøl fra Midtfyns BRyghus
0,3lvand
5fedhvidløgfinhakket
4spskworcestersauce
2tskchiliflager
3tskrosmarinfrisk, hakket
1spsksalt
2stknyretapper
Sådan gør du
Rens nyretappene grundig. Alle sener og fedt fjernes. Det går en stor sene midt igennem nyretappen og fjern den. Da bliver den delt i to aflange stykker. Hvis ikke senerne fjernes bliver kødet som en skosåle og uspiselige, så vær nøje!
Bland alle ingredienser til marinaden i en skål, eller frysepose, Læg nyretapperne i marinaden, og sæt den koldt i 0,5-2 timer
Tænd grillen på høj varme. Jeg brugte grillens sizzle zone.
Grill nyretapperne 2-5 minutter på hver side, afhængig af størrelse. De skal være røde gerne med en interntemperatur på 52-55 grader. Steger du for meget, mister du mørheden
Server med det du serverer til din bøf. Jeg lavede en hurtig chimichurri.
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var