Klar dit smør, om du ikke har noget færdig i køleskabet
Skræl og kog asparges. 1-5 minutter, det kommer an på størrelse. Afkøl i isvand.
Dit formbrød skal skæres i helt tynde skiver. Jeg puttet det i fryseren, så det blev halvfrossen. Så skar jeg det på en pålægsmaskine, for at få de helt tynde. Så fjernet jeg skorpen. Rul den nederste del af af asparges ind i skiven med brød. Er den for stor - skær til. De skal gå 2 runder rundt asparges
Pisk fløden til en blød krem. Tilsæt IPA og Citronsaft, salt og peber. (Pas på med salt, da stenbidderrogn er salt)
Vend ind 3-4 spsk stenbidderrogn i kremen
Steg asparges i klaret smør til brødet er gyldent og sprødt.
Server med stenbidderrognkrem og gerne med lidt ekstra stenbidderrogn
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var