.
MED HVILKE VÆRDIER VIL VI OPNÅ MISSIONEN?
BLOG – ØL
På bloggen tager vi et lidt videre vinkel på ølkultur. Udover mere en 400 opskrifter, vil du få tips til Ølrejser og anmeldelser af frokostrestauranter. Du vil også kunne se en opdateret liste over de danske bryggerier og du kan købe sjove ølshirts.
Det er fortsat opskrifterne som er hovedfokus på bloggen. Du vil finde opskrifter som ikke er bøgerne. Modsat er det ikke alle opskrifter i bøgerne som er på bloggen.
KOGEBØGER – MAD
Det er allerede udgivet 2 bøger. Øl i Mad, som er udsolgt, og Ølvegetar som også er udsolgt snart.
Udover disse er det mange bøger under planlægning, da øl virkelig passer godt ind i mange retter og køkkener.
Den næste bog vil være Øl i BBQ – Beerbeque. Den kommer i foråret 2024. Det er også en “Mere Øl i Mad” på vej. Måske også en “Mere Ølvegetar”?
Det er vigtig at vise hvordan øl kan give smag og dybde i maden. Vi bruger de bedste bæredygtige råvarer, både øl og madvarer. Det er en blanding af hverdagsmad og lidt mere eksklusive retter.
Jeg lærer selv daglig noget nyt om øl i køkkenet og prøver at viderformidle dette i mine bøger. Det som er interessant, er at siden jeg er en autodidakt kok, prøver jeg ting og metoder som måske ikke er almindelige, med spændende resultater
EVENTS – FOLK
Vi arranger flere events. Mad- og ølsmagninger er populære. Vi skreddersyr de efter din ønsker. Her er nogle ideer til smagninger:
Mad- og Ølsmagning
Danske Klassikere på Norsk
Norske Juleretter
Mad- og Ølsmagning version 2
Ølvegetar smagning
Vi er også tilstede ved flere festivaler.
Vi har også en ide til at lave en Mad i Øl festival.
Bæredygtige produkter – ØL, MAD OG FOLK
ØMF! ØMF! Vil du ØMF’es? ØMF er forkortelsen for Øl, Mad og Folk, og vi vil gerne “ØMFe” dig med produkter med øl i.
Når vi er ude til events, efterspørger deltagere produkterne. Vi vil derfor komme med produktserier med de mest efterspurgte produkter.
På vores øl- og madsmagniner hvor vi har både kød og vegetarprodukter, er det altid en af vore vegetarfisk som vinder titlen som den bedste ret. Hvis vi ikke fortæller hvad det er vi serverer, tror de flæste at de får en ægte sild. Vi vil derfor introducere vor vegetar “sild” og andre fiskeprodukter som en egen serie under “Teglholmen’s Vegetarfisk”. Vi starter med 3 forskellige sild, og udvider derfra.
I forbindels med BeerBBQ bogen, vil det komme både BeerBBQ sauce og rubs. Øl gør bare noget med produkterne. Du smager ikke øllet, men saucen eller rubben har bare fået mere smag og dybde!