Infographics

Vi har lavet en del infographics med information om øl og mad.  Her får du alle sammen på et sted.
Her er nogle sjove facts om dansk øl:15 sjove facts om Danske øl
Her er en infographic om hvordan sætte øl og mad sammen.  Læs også hele artiklen her.

Øl, mad og folk

Kunstnere har ofte haft et had/kærlighed/had forhold til alkohol. Det har givet nogle gode citater

Øl,Mad og Folk

Her 15 nye sjove fakta om øl

15 nye factsv2

Ikke kast ølrester efter festen. Her er 11 gode tips til hvad du kan bruge de til. Alt fra skønhedstips til skadedyrsbekæmpelse,rens og polering. Læs alle tips her.

11 husholdningstips for brug af ølrester

Havde vi klogere politikere og statsoverhoveder før?  Se på nogle af disse citater og døm selv.

Øl, Mad og Folk

Her er 15 grunder til at øl er godt for helsen. Læs hele artiklen her:

ømf.dk Øl og helse

Oversigt over de mest vanlige danske øltyper . Læs hele artiklen her:

Øltyper

12 fakta om pilsner

Dansk-Norsk Unions Ølcocktail

Dansk-Norsk Unions Ølcocktail

Betalt partnerskab med Midtfyns Bryghus Norsk-Dansk Unions Ølcocktail: En Kulinarisk Bro Over Skagerrak Norge og Danmark deler en rig og kompleks historie, der strækker sig over århundreder. Fra politiske alliancer til kulturelle udvekslinger har disse to...

Habanero Salsa

Habanero Salsa

Betalt partnerskab med Backyard Living og Midtfyns Bryghus. Et Spicy Caribisk Twist: Habanero Salsa med Lys Ale Habanero salsa er kendt for sin stærke smag og sin intense varme, som kan sætte ild til selv den mest hærdede chili-entusiast. Denne salsa, med dens...

Viking Cooler Ølcocktail

Viking Cooler Ølcocktail

Betalt partnerskab med Midtfyns Bryghus Scandinavisk kultur har altid været forankret i en dyb kærlighed til naturen, fra Norges fjorde til Danmarks flade landskaber. Dette er en region, der værdsætter det enkle, det rene, og det autentiske. Men Skandinavien er også...

Røgede Asiatiske Lammeskanke

Røgede Asiatiske Lammeskanke

Betalt samarbejde med Backyard Living og Midtfyns Bryghus Når man tænker på lammeskanke, er det ofte i en klassisk europæisk kontekst, hvor de langsomt braiseres i en rig tomatsauce eller måske en urtebouillon. Men hvad sker der, når man tager denne traditionelle...

Chesapeake Bay Rub

Chesapeake Bay Rub

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der gør den velkendte Old Bay Seasoning så uundværlig i det amerikanske køkken? I dag udforsker vi den ikoniske krydderiblanding, som vi har valgt at kalde "Chesapeake Bay Rub", for at give den et personligt præg. Læs med og find...

Røgede sværdfisk frikadeller

Røgede sværdfisk frikadeller

Betalt samarbejde med Backkyard Living og Midtfyns BryhusFra Røget Sværdfisk til Sværdfiskfrikadeller - En Hyldest til Anti-Madspild Det er skønt at lave mad fra bunden, men det er også vigtigt at overveje, hvordan vi kan undgå madspild. I denne ånd vil jeg gerne dele...

Sort Fløjl – En luksuriøs Ølcocktail

Sort Fløjl – En luksuriøs Ølcocktail

Betalt partnerskab med Midtfyns Bryghus Sort Fløjl: En Luksuriøs Ølcocktail med en Kongelig Historie Indledning Sort Fløjl (eller Black Velvet på engelsk) er ikke bare en cocktail; det er en del af historien. Drikken blev skabt i 1861 for at markere den britiske prins...

Kinesisk Porchetta

Kinesisk Porchetta

Betalt samarbejde med Backyard Living og Midtfyns Bryghus Blogpost: En Gastronomisk Rejse med Kinesisk Porchetta Når vi tænker på porchetta, er det ofte de rullende bakker i det centrale Italien, der kommer til sind. Men for nylig blev jeg introduceret for en...

Kinesisk BeerBBQ Sauce

Kinesisk BeerBBQ Sauce

Betalt samarbejde med Midtfyns Bryghus - jeg har brugt en Sunshine fra Bryghuset Kinesisk Porter Hoisin BeerBBQ Sauce - En Fusion, Du Ikke Vil Glemme! Da jeg første gang blev introduceret til den traditionelle kinesiske BBQ sauce, blev jeg øjeblikkeligt forelsket. Den...

2 Kommentarer

  1. Jakob Siig Nielsen

    Hej ØMF

    Kan man købe en kopi af jeres oversigt over “De forskellige øltyper”. Jeg så den hænge i kvickly i stort format, og ønsker nu en mindre version til min væg.

    Jeg håber, at I kan hjælpe mig.

    Mvh. Jakob Siig Nielsen

    Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This