
Irsk Guinnes Pie – En Hjertevarmende Ret,
I dag vil jeg dele en opskrift, der er så hjertevarmende og velsmagende, at den måske får dig til at synge "Oh, Danny Boy" i dit køkken. Vi skal nemlig lave en Guinness Pie! Og inden du spørger: Nej, det er ikke en dessert lavet af øl. Det er faktisk en skøn og solid...

St. Patricks Day Beermosa
Betalt partnerskab med Midtfyns Bryghus St. Patrick's Day er en irsk festdag, der fejres den 17. marts hvert år til ære for St. Patrick, Irlands skytshelgen. Det er en national helligdag i Irland og en fejring af irsk kultur og arv, der også er blevet fejret i andre...

Sprød svineskank med ølsovs – Schweinhaxe
Åh, den sprøde svineskank - findes det noget bedre? Den kødfulde godheds hellige gral! Hvorfor er det så godt, spørger du? Nå, lad mig prøve at forklare det så dine smagsløg vil danse af glæde: For det første handler det om det sprøde ydre. Hvem elsker ikke et godt...

Sunshine Øl Poncha fra Madeira
Betalt partnerskab med Midtfyns Bryghus Vi har været på den fantastiske ø Madeira 2 gange. Vi kan ikke anbefale nok at tage dit på en oplevelses ferie. Når du er der, kan du ikke undgå at møde på jeres nationaldrik - Poncha. Enhver restaurant og bar har denne...

Smagfulde Cubanske Mojo Rejer
Betalt partnerskab med Backyard Living og Midtfyns Bryghus. Hvis du nogensinde har drømt om at tage en tur til Cuba og smage på de lokale retter, så er Mojo Rejer en absolut må prøve! Forestil dig saftige rejer marineret i en saftig og krydret mojo-sauce - det er som...

Slagter Bolcher – Flæskesvær på Rotisseri
Flæskesvær – eller slagter bolcher er bare svinsk godt. Min favoritsnack. Jeg bruger det også i min BBQ Slankekur. Der er ingen kulhydrater, så der er frit frem! Du kan nemt lave det selv, og det bliver supergodt. Efter jeg har fået en finmasket rotisserikurv, er...

Crema Fresca – Plantebaseret Creme Fraiche
KOGEBOGEN ØLVEGETAR ER NU PÅ GADEN!5 ingredienser og 5 minutter, og Wupti du her en 100% plantebaseret og lactosefrit alternativ til Creme Fraiche. Denne er lavet helt uden soja også. I forbindelse mit sildeprojekt, var det et stort ønske om at lave de 100%...

Den Wit-tige Whisky – Weissen Sour
Betalt partnerskab med Midtfyns Bryghus Whisky Sour er en klassisk cocktail. Weissen Sour er en variation hvor man bruger hvede øl. Jeg brugte en WIT fra Midtfyns Bryghus Dejlig frisk ølcocktail. SE ALLE OPSKRIFTER MED ØL HER Den wit-tige med whisky - Weissen Sour...

Vietnamesisk stegt oksekød med nudler – Nui Xao Bo
Betalt partnerskab med Midtfyns Bryghus. Vi så på Masterchef, som havde et Vietnamesisk tema. Det fik jeg lyst på, sagde konen. Jeg tjekker hvad vi har i køleskabet og ser der er hakket kød, og de asiatiske sauce. Samtidig vil vi have flere retter til vores...

Det 100% Ølmarinerede og Grillede Smørrebrød
Jeg elsker smørrebrød, jeg elsker det maksimalistiske over dette. Dansk design er som regel minimalistisk, mens en af de største traditionelle retter er noget af det maksimalistiske som findes. Selv de mest minimalistiske frokostrestauranter har stramme smørrebrød,...
Hej ØMF
Kan man købe en kopi af jeres oversigt over “De forskellige øltyper”. Jeg så den hænge i kvickly i stort format, og ønsker nu en mindre version til min væg.
Jeg håber, at I kan hjælpe mig.
Mvh. Jakob Siig Nielsen
Hejsa Jacob
Ja den er i 3 str http://xn--logfolk-p1a.dk/oelshirts/#!/v%C3%A6gbilleder+posters?q=P180
I hvilen Kvickly har du set den?
Højt skum
Jan Erik