Sugo d’Anatra – and, øl og italiensk madporno i gryden
🦆🍷 Sugo d’Anatra – når madporno møder andefedt og italiensk kærlighed Der er noget ved en velduftende ragu, der simrer i timevis, som sætter gang i hele kroppen. Det er mad, der nærmest visker til dig. Og når det er and, vi taler om – saftig, langsomt kogt, i selskab...
Southern Citrus Smash – en Ølcocktail
Southern Citrus Smash – Den Perfekte Fordrink til en Southern Boil Når du står over for en stor gryde fyldt med saftige rejer, majskolber og krydrede kartofler i en klassisk Southern Boil, fortjener du en fordrink, der kan matche stemningen. Southern Citrus Smash er...
Brunswick Stew
Brunswick Stew – En Amerikansk Klassiker med Øl og Rester fra Grillen Brunswick Stew er en af de retter, der bringer varme og glæde til bordet. Denne amerikanske gryderet har rødder i både Georgia og Virginia og er en sand klassiker i det sydlige USA. Selvom dens...
Ølbraiseret Pulled Chicken
Ølbraiseret Pulled Chicken – Mørt, Saftigt og Fuld af Smag Pulled chicken er et genialt alternativ til pulled pork – det er hurtigere at lave, lige så saftigt og suger smagen fra krydderier, øl og sauce til sig på den bedst tænkelige måde. Ved at braisere kyllingen i...
Rullet Lasagne med Oksekød og Øl
Rullet Lasagne med Oksekød og Øl – En Ny Vinkel på en Klassisk Favorit Lasagne er en af de mest elskede retter i de fleste hjem, men nogle gange kan det være sjovt at tænke lidt ud af boksen og prøve en ny måde at tilberede den på. Derfor prøvede vi at lave rullet...
Græsk Ølstifado – En Simreret med Historie og Smag
Græsk Ølstifado – En Simreret med Historie og Smag Når man tænker på græsk mad, kommer tankerne ofte til solfyldte tavernaer, friskfanget fisk og de ikoniske retter som moussaka og souvlaki. Men der er en anden side af det græske køkken, som er mindst lige så elsket –...
Mexicansk Mole med Øl – En Dybt Smagfuld Ret
Mexicansk Mole med Øl – En Dybt Smagfuld Ret Mole er en af de mest ikoniske retter fra det mexicanske køkken, en dyb og kompleks sauce, der ofte nævnes som en af verdens store kulinariske triumfer. Navnet "mole" stammer fra Nahuatl-ordet “mōlli,” som betyder sauce...
Tacos med Øl-Marinerede Ancho-Rejer og Frisk Ananas-Salsa
Tacos med Øl-Marinerede Ancho-Rejer og Frisk Ananas-Salsa Når man tænker på tacos, tænker de fleste på saftige smagsbomber pakket ind i bløde majstortillas. Men hvad hvis vi skruede op for smagsnuancerne og tilføjede en skøn kombination af øl, ancho-chilier og frisk...
Agurke- og Avocadosalat med Øl-Vinaigrette
Agurke- og Avocadosalat med Øl-Vinaigrette: Friskhed til det Mexicanske Bord Når man skal sammensætte et større måltid med mange forskellige smage, er det ofte den lille detalje, der gør hele forskellen. For os var det denne gang en frisk og velsmagende Agurke- og...
Tyndskåret Bøf med Tropisk Chimichurri:
Tyndskåret Bøf med Tropisk Chimichurri: Smagen af Caribien på Din Tallerken Nogle gange finder man den perfekte måde at kombinere friskhed, krydderier og fyldige smage på. Denne ret med tyndskåret bøf og tropisk chimichurri får dig til at drømme dig direkte til de...
Hej ØMF
Kan man købe en kopi af jeres oversigt over “De forskellige øltyper”. Jeg så den hænge i kvickly i stort format, og ønsker nu en mindre version til min væg.
Jeg håber, at I kan hjælpe mig.
Mvh. Jakob Siig Nielsen
Hejsa Jacob
Ja den er i 3 str http://xn--logfolk-p1a.dk/oelshirts/#!/v%C3%A6gbilleder+posters?q=P180
I hvilen Kvickly har du set den?
Højt skum
Jan Erik