TEAM ØMF!
Sammen er vi stærke
Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse for dansk ølkultur.
Vi er impulsive livsnydere. Skal vi tage til Gøteborg i dag? Eller skal vi spise på frokostrestaurant?
Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter. Vi elsker at udfordre hinanden med ingredienser og opskrifter.
Jan Erik Ingvaldsen
Blogger og kogebogsforfatter
Jan Erik har 20 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.
Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger. Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.
De senere år har han udviklet dennee blog og udgiver kogebøgerne Øl i Mad og Ølvegetar. Han er en autodidakt kok, som tænker lidt udenfor de sedvanlige rammer.
Charlotte Pour
Ideudvikler og motivator
Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte 20 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.
En fantastisk kok!
SAMARBEIDSPARTNERE
10 retter til julen 2023
Dejlig, saftig og velsmagende ribbenstegHvorfor ikke lave en æbleflæskesteg, endnu bedre en æbleflæsk!Ingen julefrokost uden æbleflæsk, fantastisk velsmagende klassikerMin kones første kommentar - dette kunne blive en klassiker på vores events!Fantastisk velsmagende...
Ærtotto: En Frisk Twist på en Italiensk Klassiker
Når det kommer til kreativ madlavning, er det altid spændende at eksperimentere med klassiske retter. En af de nyeste trends, der har fanget opmærksomheden hos foodies, er Ærtotto - en unik og farverig variation af den traditionelle italienske risotto. Men hvad er...
Langtidsstegt Norsk Juleribbe
En Hyldest til Ribbensteg – En Norsk og Dansk Juletradition Julen er en tid for traditioner, og i Skandinavien betyder det ofte en ting på middagsbordet: Ribbe i Norge og Ribbensteg i Danmark. Disse retter er ikke blot et måltid; de er en kulinarisk arv, der binder...
Spaghetti og Kødboller i tomatsovs med øl
Langtids-simmeret Spaghetti og Kødboller – En Familiens Favorit Da jeg altid har været kendt for min Spaghetti Bolognese, som er et stort hit hos mit barnebarn på 3 år, besluttede jeg for nylig at eksperimentere med en ny variant – Spaghetti og Kødboller med en twist....
Nordisk Vinternat Gløgg
En Varm Vinteraften med "Nordisk Vinternat Gløgg" En Nyfortolkning af en Vinterklassiker Vinteren er en tid for hygge, varme og selvfølgelig, lækre drikkevarer, der kan lyse op i de kolde, mørke aftener. I år besluttede jeg mig for at eksperimentere med en...
Snoede Bacon Snacks
Er du på udkig efter en udsøgt grilloplevelse, der tager dine smagsløg på en unik kulinarisk rejse? Læs videre, fordi vi har netop den ting, der vil opgradere din grillaften: Ølmarineret, snoet bacon! Konceptet: Bacon har altid været en favorit på grillen, men når det...
Ølcocktail – Spicy Stout Margarita
Betalt partnerskab med Midtfyns Bryghus Når vi tænker på cocktails, forestiller de fleste af os os sandsynligvis en farverig blanding af frugtjuice og spiritus, serveret i et elegant glas. Men hvad sker der, når man blander den traditionelle kunst at lave cocktails...
Røgede ølbraiserede oksehaler
Braiserede Oksehaler: En Symfoni af Smag og Tekstur Oksehaler er måske ikke det første valg, når man tænker på gourmetretter, men denne underskattede del af oksen er i virkeligheden en kulinarisk skat. I denne opskrift transformerer langsom madlavning disse...
Grillet Chili-Sangrita med Sourøl
Betalt partnerskab med Midtfyns Bryghus Titel: "Grillede Chili-Sangrita med Surøl: En Sensation for Smagsløgene" Når vi taler om cocktails, er det ofte den uventede og modige kombination af smag, der får os til at tage et ekstra sip og smile. En sådan cocktail er den...
RAKFISKTATAR – DEJLIG FORRET
Rakfisk Tatar: En Nordisk Twist på en Klassiker Når det kommer til skandinavisk køkken, er der få retter så polariserende og diskussionsvækkende som Rakfisk. Men for dem der tør dykke ned i de dybere, mere komplekse smagslag, åbner der sig en verden af kulinariske...
Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?
Hei
Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂
Mvh
JE
Hej
Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop
Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig
Ang egnsretter
Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland
Hej
Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!