Om os

TEAM ØMF!

TEAM ØMF!

Sammen er vi stærke

Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse for dansk ølkultur.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Eller skal vi spise på frokostrestaurant?

Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter.  Vi elsker at udfordre hinanden med ingredienser og opskrifter.

Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Blogger og kogebogsforfatter

Jan Erik har 20 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

De senere år har han udviklet dennee blog og udgiver kogebøgerne Øl i Mad og Ølvegetar.  Han er en autodidakt kok, som tænker lidt udenfor de sedvanlige rammer.

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Ideudvikler og motivator

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte 20 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.

En fantastisk kok!

SAMARBEIDSPARTNERE

Smagfulde ølsyltede rødløg

Smagfulde ølsyltede rødløg

Det er vigtig med godt tilbehør og ølsyltede løg, kan bruges på rigtigt meget. Det er vigtig at bruge en god øl, gerne en dejlig maltrig øl, gerne en lys maltrig ale. Du kan også bruge æblecidereddike for en variation i smagenNyd det!SE ALLE OPSKRIFTER MED ØL HER...

CAIP-ØL-INHA – Caipirinha med øl

CAIP-ØL-INHA – Caipirinha med øl

Kan et lands nationaldrink beskrive dets kultur og sjælen for folket?  Caipirinha er nationaldrinken i Brazil, og er syrlig, sød og forfriskende, men også potent. En uhøjtidelig drink, den er elsketog nydt landsdækkende uanset region, baggrund eller indkomst.  Det er...

Sunshine Beergarita

Sunshine Beergarita

Margarita er verdens mest populære cocktail.  Det findes mange versioner af drinken. For at den skal kunne defineres som Margarita, skal der være tequial og citrus juice i den.  Du kan få den frozen eller bare kold. Jeg har flere ideer til kombinationer.  Når man...

100% Plantebaseret flæsk

100% Plantebaseret flæsk

KOGEBOGEN ØLVEGETAR ER NU PÅ GADEN!Indeholder sponserede produkter: En af mine favorit kødretter er flæsk.  Da jeg var på besøg hos min farmor gav hun altid mig flæsk med hjem. Udover det, er det jo den danske nationalret!  Jeg elsker smagen, og elsker konsistensen. ...

Vestkyst Fjellbekk med hjemve ølcocktail

Vestkyst Fjellbekk med hjemve ølcocktail

Min far kom fra Brænneriroa på Løiten, hvor de lavede Løitens Linje, og andre akvavitter.  Da jeg var på besøg os min bedstefar, kunne jeg se traktorer med kartofler på vej til brænderiet.  Derfor skulle min første ølcocktail være med Linje akvavit. Så kom jeg til...

Kantarel- og Shiitake Toast

Kantarel- og Shiitake Toast

KOGEBOGEN ØLVEGETAR ER NU PÅ GADEN!Når svampesæsonen er over os, er det fantastisk at lave et smørrebrød med friske svampe. De giver en fyldig og god smag, og har en dejlig tekstur. Du kan variere med de svampe du har ved hånden. Er det ikke i sæson, kan du jo udvande...

Dejlig og sund kålrabivaffel

Dejlig og sund kålrabivaffel

KOGEBOGEN ØLVEGETAR ER NU PÅ GADEN!Kålrabi er Danmarks sundeste rodfrugt. Spørgsmålet for mange er, hvad kan man lave med den? Den meste vanlige i mit fødeland, Norge, er at bruge den til kålrabimos.  Det er et godt tilbehør til fisk og kød, eller til vegetarretter. ...

Røget faux laks tatar med avocado

Røget faux laks tatar med avocado

KOGEBOGEN ØLVEGETAR ER NU PÅ GADEN!Tatar er godt - laksetatar er godt, og den røgede faux laks tatar med avovado er rigtig god og smagfuld. Det er flere veje til Rom, som man siger, eller til den faux laks. Den ene metode er beskrevet i denne post:  Faux laks med...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

6 Kommentarer

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar
  2. Knut Eirik Sandvik

    Hej
    Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop

    Svar
    • jeric40

      Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig

      Svar
  3. chr

    Ang egnsretter
    Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
    Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland

    Svar
    • jeric40

      Hej
      Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!

      Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This