Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Ideudvikler og motivator

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.
Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Blogger og kogebogsforfatter

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

De senere år har han udviklet dette blog og udgiver kogebogen Øl i Mad.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Det gode par

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter

7 øl jeg vil smage på Ølfestivalen 2022

7 øl jeg vil smage på Ølfestivalen 2022

Ølfestivalen er tilbage her i Maj, hvor den burde ligge.  Den foregår i fantastiske rammer på Lokomotivværkstedet.  Sommeren er på vej, og man kan gå ud at nyde dine dejlige øl i haven. Inde er det en fantastisk summen af glade ølmennesker, og den bliver højere og...

Berusede nyretapper

Berusede nyretapper

Jeg har længe undret på hvordan nyretapper egentlig smager.  De har jo navnet lidt i mod sig.  Men det er et fantastisk stykke kød, som bare sidder tæt på nyrene, så det er ikke indmad! Det er 2 muskler, som holdes sammen af en sene.  Hvis du tilbereder det rigtig, er...

Kansas City Moonshine BBQ Sauce

Kansas City Moonshine BBQ Sauce

Kansas City BBQ Sauce er en af de mest populære BBQ saucer. Det er den meste vanlige i Danmark. Jeg prøver at give den et løft, og gør det med min favoritingrediens - øl.  Jeg bruger en Moonshine fra Midtfyns Bryghus, men du kan bruge andre maltrige ales. Kansas City...

Dejlig cremet druknet Butter Chicken

Dejlig cremet druknet Butter Chicken

Vores barnebarn på 16 måneder elsker mad, gerne mad med smag i.  Hun elsket den butter chicken vi en gang bestilte, så hvorfor ikke prøve at lave en selv?  Hjemmelavet er bedst, ikke også?  Så når vi skulle have hende på besøg sidste gang, var det gang i gryderne. ...

Dejlige vegetariske scotch eggs

Dejlige vegetariske scotch eggs

KOGEBOGEN ØLVEGETAR ER NU PÅ GADEN!Scotch eggs er en af mine favorit snacks. Et lille enkelt måltid. Jeg fik de første gang på Pub i London.  Det går fantastisk sammen med en lille engelsk pint. Du skal helst have en smilende blomme i ægget.Når man bruger den...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

6 Kommentarer

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar
  2. Knut Eirik Sandvik

    Hej
    Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop

    Svar
    • jeric40

      Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig

      Svar
  3. chr

    Ang egnsretter
    Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
    Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland

    Svar
    • jeric40

      Hej
      Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!

      Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This