TEAM ØMF!
Sammen er vi stærke
Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse for dansk ølkultur.
Vi er impulsive livsnydere. Skal vi tage til Gøteborg i dag? Eller skal vi spise på frokostrestaurant?
Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter. Vi elsker at udfordre hinanden med ingredienser og opskrifter.
Jan Erik Ingvaldsen
Blogger og kogebogsforfatter
Jan Erik har 20 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.
Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger. Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.
De senere år har han udviklet dennee blog og udgiver kogebøgerne Øl i Mad og Ølvegetar. Han er en autodidakt kok, som tænker lidt udenfor de sedvanlige rammer.
Charlotte Pour
Ideudvikler og motivator
Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte 20 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.
En fantastisk kok!
SAMARBEIDSPARTNERE
Southern Citrus Smash – en Ølcocktail
Southern Citrus Smash – Den Perfekte Fordrink til en Southern Boil Når du står over for en stor gryde fyldt med saftige rejer, majskolber og krydrede kartofler i en klassisk Southern Boil, fortjener du en fordrink, der kan matche stemningen. Southern Citrus Smash er...
Brunswick Stew
Brunswick Stew – En Amerikansk Klassiker med Øl og Rester fra Grillen Brunswick Stew er en af de retter, der bringer varme og glæde til bordet. Denne amerikanske gryderet har rødder i både Georgia og Virginia og er en sand klassiker i det sydlige USA. Selvom dens...
Ølbraiseret Pulled Chicken
Ølbraiseret Pulled Chicken – Mørt, Saftigt og Fuld af Smag Pulled chicken er et genialt alternativ til pulled pork – det er hurtigere at lave, lige så saftigt og suger smagen fra krydderier, øl og sauce til sig på den bedst tænkelige måde. Ved at braisere kyllingen i...
Rullet Lasagne med Oksekød og Øl
Rullet Lasagne med Oksekød og Øl – En Ny Vinkel på en Klassisk Favorit Lasagne er en af de mest elskede retter i de fleste hjem, men nogle gange kan det være sjovt at tænke lidt ud af boksen og prøve en ny måde at tilberede den på. Derfor prøvede vi at lave rullet...
Græsk Ølstifado – En Simreret med Historie og Smag
Græsk Ølstifado – En Simreret med Historie og Smag Når man tænker på græsk mad, kommer tankerne ofte til solfyldte tavernaer, friskfanget fisk og de ikoniske retter som moussaka og souvlaki. Men der er en anden side af det græske køkken, som er mindst lige så elsket –...
Mexicansk Mole med Øl – En Dybt Smagfuld Ret
Mexicansk Mole med Øl – En Dybt Smagfuld Ret Mole er en af de mest ikoniske retter fra det mexicanske køkken, en dyb og kompleks sauce, der ofte nævnes som en af verdens store kulinariske triumfer. Navnet "mole" stammer fra Nahuatl-ordet “mōlli,” som betyder sauce...
Tacos med Øl-Marinerede Ancho-Rejer og Frisk Ananas-Salsa
Tacos med Øl-Marinerede Ancho-Rejer og Frisk Ananas-Salsa Når man tænker på tacos, tænker de fleste på saftige smagsbomber pakket ind i bløde majstortillas. Men hvad hvis vi skruede op for smagsnuancerne og tilføjede en skøn kombination af øl, ancho-chilier og frisk...
Agurke- og Avocadosalat med Øl-Vinaigrette
Agurke- og Avocadosalat med Øl-Vinaigrette: Friskhed til det Mexicanske Bord Når man skal sammensætte et større måltid med mange forskellige smage, er det ofte den lille detalje, der gør hele forskellen. For os var det denne gang en frisk og velsmagende Agurke- og...
Tyndskåret Bøf med Tropisk Chimichurri:
Tyndskåret Bøf med Tropisk Chimichurri: Smagen af Caribien på Din Tallerken Nogle gange finder man den perfekte måde at kombinere friskhed, krydderier og fyldige smage på. Denne ret med tyndskåret bøf og tropisk chimichurri får dig til at drømme dig direkte til de...
Kokosris med Øl
Kokosris med øl: Perfekt til det tropiske køkken Når man tænker på kokosris, bringer det straks tankerne til solrige strande og eksotiske smage. Men hvad sker der, når man tilfører en nordisk twist med øl? Kokosris med øl er en fusion af det tropiske og det...
Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?
Hei
Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂
Mvh
JE
Hej
Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop
Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig
Ang egnsretter
Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland
Hej
Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!