Øl,Mad og Folk

I gamle dage lavet man desserter fra bunden af. Ingen pulver eller essenser. Man var heller ikke bange for det stærke.  På vor store egnsretdag afsluttet vi med denne hjemmelavede Rombudding med Kirsebærsauce.  Lad bilen stå – da det er rigtig rom – i rigtige mængder man bruger.

En god ret fra Sønderjylland

 

 

 

Øl,Mad og Folk

Rombudding med Kirsebærsauce

En god budding med hjemmelavet Kirsebærsauce
5 fra 2 stemmer
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Rombudding

  • 1/4 l Sødmælk
  • 50 g Sukker
  • 6 stk Æggeblommer
  • 7 blade Husblas
  • 3/4 dl Rom
  • 1/2 l Piskefløde

Kirsebærsauce

  • 200 g Store danske Kirsebær jo sortere og sødere jo bedre
  • Vand
  • Sukker
  • 2 tsk Majsstivelse
  • Lille stænk rom

Sådan gør du
 

  • Samle ingredienser
    Øl,Mad og Folk
  • Øl,Mad og Folk
  • Øl,Mad og Folk
  • Øl,Mad og Folk
  • Øl,Mad og Folk
  • Kom frugtsaucen i en kande og server den lun eller kold til Rombuddingen
  • Øl,Mad og Folk
Keyword Egnsretter, Sønderjylland
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var