I gamle dage lavet man desserter fra bunden af. Ingen pulver eller essenser. Man var heller ikke bange for det stærke. På vor store egnsretdag afsluttet vi med denne hjemmelavede Rombudding med Kirsebærsauce. Lad bilen stå – da det er rigtig rom – i rigtige mængder man bruger.
En god ret fra Sønderjylland
Rombudding med Kirsebærsauce
En god budding med hjemmelavet Kirsebærsauce
Ingredienser
Rombudding
- 1/4 l Sødmælk
- 50 g Sukker
- 6 stk Æggeblommer
- 7 blade Husblas
- 3/4 dl Rom
- 1/2 l Piskefløde
Kirsebærsauce
- 200 g Store danske Kirsebær jo sortere og sødere jo bedre
- Vand
- Sukker
- 2 tsk Majsstivelse
- Lille stænk rom
Sådan gør du
- Samle ingredienser
- Kom frugtsaucen i en kande og server den lun eller kold til Rombuddingen
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer