Øl,Mad og Folk

I gamle dage lavet man desserter fra bunden af. Ingen pulver eller essenser. Man var heller ikke bange for det stærke.  På vor store egnsretdag afsluttet vi med denne hjemmelavede Rombudding med Kirsebærsauce.  Lad bilen stå – da det er rigtig rom – i rigtige mængder man bruger.

En god ret fra Sønderjylland

 

 

 

 

Øl,Mad og Folk
Rombudding med Kirsebærsauce
Print Recipe
En god budding med hjemmelavet Kirsebærsauce
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Øl,Mad og Folk
Rombudding med Kirsebærsauce
Print Recipe
En god budding med hjemmelavet Kirsebærsauce
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Rombudding
Kirsebærsauce
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Samle ingredienser
    Øl,Mad og Folk
  2. Øl,Mad og Folk
  3. Øl,Mad og Folk
  4. Øl,Mad og Folk
  5. Øl,Mad og Folk
  6. Kom frugtsaucen i en kande og server den lun eller kold til Rombuddingen
  7. Øl,Mad og Folk
Del denne opskrift