Det min første uge af min 3. crowdfunding til min 3. bog i serien “Øl i Mad”. Denne gang er det “Øl i BBQ – BeerBBQ” og det fejrer jeg med et fyrærkeri af en drink.
Her er det Aperol, Rye Whisky og Wit, sammen med lidt citron og orange bitter. Det er jo bare være godt! En dejlig frisk cocktail!
Fyrværkeri af Aperol, Whisky og Wit
Et dejlig fyrværkeri af en drink med Aperol, Weissbier og Whisky
Ingredienser
- 5 cl rye whiskey
- 2 cl aperol
- 1,5 cl citronsaft friskpresset
- 1,5 cl rig sukkersirip 2:1 sukker vs vand
- 2 kast orange bitter
- 15 cl weissbier/hvedøl jeg brugte WIT fra Midtfyns Bryghus
- citronskal til pynt
Sådan gør du
- I en shaker hælder du rye whisky, Aperol, citronsaft, sirup og bitter i en shaker med is
- Si drikken med en strainer ned i et isfyldt halvlitersglas
- Top cocktail med weissbier og skal
Noter
Opskrift 305
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer