5 øl og 5 retter med øl i, fra kun 300* kroner
Få 6 smagsprøver fra Jan-Erik Ingvaldsens 2 kogebøger “Øl i mad” og “Ølvegetar og den kommende “Øl i BBQ” Til disse smagsprøver får du smage matchende øl.
Du får også en introduktion til hvordan du bruger Øl som ingrediens.
* Prisen gælder smagsprøver på 15 cl, der er en tasting menu og det re på Sjælland. Ønskes det mere ud over det sædvanlige, spørg om pris!
Mad- og ølsmagning fra Næstved på TV Nærvær. Min del starter ved 2:50
Jan-Erik Ingvaldsen – historien
Smagsprøver på øl-i-mad.
Jeg er en autodidakt kok, som gerne vil vise hvorfor øl er en fantastisk ingrediens og smagsgiver i mad. På min blog er det mere en 250 opskrifter med øl-i-mad, og jeg har udgivet 2 kogebøger om emnet. Øl i Mad (udsolgt) kom i 2018, og Ølvegetar kom i 2021. Min BBQ bog kommer i 2023.
Du vil få smage 5-6 retter med øl i. Jeg vil fortælle om hvordan man kan bruge øl i maden, og hvorfor jeg har valgt at putte akkurat den øl i retten.
Øl passer bedre i nogle retter og køkkener end andre. Forhåbentlig vil du blive klogere på dette i løbet af smagningen.
Jeg kan komme med en “overraskelses menu”, eller vi kan sætte en op i fælleskab.
Se alle retter du kan vælge mellem.
Jeg vil gerne høre mere - kontakt mig!
DU KAN SMAGE RETTER FRA DISSE BØGER
MAtchende Ølsmagning
Øllene du får smage vil blive matchet mod menuen. Det vil være en god variation af stilarter.
Hvordan matcher man øl og mad? Dette vil jeg gå ind på når man smager på øllen.
Da jeg har et samarbejde med Midtfyns Bryghus, vil øllene kommer fra den glade amerikaner, Eddie, fra Fyn. Midtfyn har et vidt spækter af øl, og man skulle få smagt nogle gode. Jeg vil fortælle hvilke øl jeg har brugt i maden,
Er det ønskelig, kan jeg også tage med øl fra andre bryggerier, og lave en smagning med miksede bryggerier.
Jeg vil gerne høre mere - kontakt mig!
NOGLE ØL DU KAN KOMME TIL AT SMAGE
Det kan være nogle af disse øl fra Midtfyns Bryghus eller fra det forskellige danske bryggerier
HVAD ANDRE SIGER
“Dette var simpelthen så fantastisk, at det var ingen stjerner å trekke. Tankene, fantasien, planlegningen, innkjøpene, utførelsen, gjestene, den enorme spennvidden i ølutvalget, 10 forskjellige akevitter og rammene gjorde dette til en opplevelse på Noma-nivå (ja, jeg har vært der).”
Pål Rikter
“Ved bordet fik vi den ene lækre frokostret, tilberedt med øl, efter den anden. Man kan tydeligt mærke at der er lagt kærlighed i hvert enkelt stykke mad
Vi var alle meget forbløffet over den lækre sildemad, som man ved første bid var overbevist om indeholder rigtig sild, men det gør den ikke – det er vegetarsild med Aubergine”
Ronnie Efland – vinder hovedpræmie julekalender 2020
“Tak for god mad, øl og inspiration til vegetarmadens verden. Præsenteret på den bedste måde”
Marianne L.H
“Tak for en fantastisk aften – Den bliver sent glemt”
Louise H
“Takker for en skøn aften. Lækker mad og godt øl! Meget imponeret over vegetarmaden. Håber jeg vår fornøjelsen igen”
Marianne S.P
“Tak for go’ øl og mad, og vi må ses igen til mere god øl og mad”
Martin Bo
“Det var et super arrangement, som vi håber at gentage en anden gang. Forventningene blev til fulde opfyldt”
Søren P
“En meget positv oplevelse og vi sluttede af med Beeramisu”
Jette V-A
Eksempel på en menu
Under er et forslag til menu – men vi finder selvfølgelig menuen i fælleskab
Menu
Sild
Vi har et stort udvalg af sild. Virkelige sild, og vegetarsild som overrasker de som smager
TartØLetter
Øl er som skabt for tarteletter. Den giver dybde og smag. Et stort udvalg at vælge fra.
Kartoffelmad/Snapsemad med ramsløgsmayo
En klassiker som er værdsat på kartoffelfestivalen
Skipperlabskovs
Øl kan virkelig gøre en forskel i Skipperlabskovs. Kød eller vegetar
Pulled pork
Den ultimate BBQ ret, Med dejlig øl BBQ sauce. Kød eller vegetar.
Beerbrandymisu
Man slutter selvfølgelig af med en rigtig dessert