5 øl og 5 retter med øl i, fra kun 300* kroner

Få 6 smagsprøver fra Jan-Erik Ingvaldsens 2 kogebøger “Øl i mad” og “Ølvegetar og den kommende “Øl i BBQ”  Til disse smagsprøver får du smage matchende øl.

Du får også en introduktion til hvordan du bruger Øl som ingrediens.

Kilk her for at kontakte mig

* Prisen gælder smagsprøver på 15 cl, der er en tasting menu og det re på Sjælland.  Ønskes det mere ud over det sædvanlige, spørg om pris!

Mad- og ølsmagning fra Næstved på TV Nærvær.   Min del starter ved 2:50

Jan-Erik Ingvaldsen – historien

Smagsprøver på øl-i-mad.

Jeg er en autodidakt kok, som gerne vil vise hvorfor øl er en fantastisk ingrediens og smagsgiver i mad.   På min blog er det mere en 250 opskrifter med øl-i-mad, og jeg har udgivet 2 kogebøger om emnet.  Øl i Mad (udsolgt) kom i 2018, og Ølvegetar kom i 2021.  Min BBQ bog kommer i 2023.

Du vil få smage 5-6 retter med øl i.  Jeg vil fortælle om hvordan man kan bruge øl i maden, og hvorfor jeg har valgt at putte akkurat den øl i retten.

Øl passer bedre i nogle retter og køkkener end andre.  Forhåbentlig vil du blive klogere på dette i løbet af smagningen.

Jeg kan komme med en “overraskelses menu”, eller vi kan sætte en op i fælleskab.

Se alle retter du kan vælge mellem.

 

Jeg vil gerne høre mere - kontakt mig!

7 + 3 =

DU KAN SMAGE RETTER FRA DISSE BØGER

MAtchende Ølsmagning

Øllene du får smage vil blive matchet mod menuen.  Det vil være en god variation af stilarter.

Hvordan matcher man øl og mad?  Dette vil jeg gå ind på når man smager på øllen.

Da jeg har et samarbejde med Midtfyns Bryghus, vil øllene kommer fra den glade amerikaner, Eddie, fra Fyn.  Midtfyn har et vidt spækter af øl, og man skulle få smagt nogle gode. Jeg vil fortælle hvilke øl jeg har brugt i maden,

Er det ønskelig, kan jeg også tage med øl fra andre bryggerier, og lave en smagning med miksede bryggerier.

 

Jeg vil gerne høre mere - kontakt mig!

3 + 3 =

NOGLE ØL DU KAN KOMME TIL AT SMAGE

Det kan være nogle af disse øl fra Midtfyns Bryghus eller fra det forskellige danske bryggerier

HVAD ANDRE SIGER

“En stor kulinarisk oplevelse”

“Dette var simpelthen så fantastisk, at det var ingen stjerner å trekke. Tankene, fantasien, planlegningen, innkjøpene, utførelsen, gjestene, den enorme spennvidden i ølutvalget, 10 forskjellige akevitter og rammene gjorde dette til en opplevelse på Noma-nivå (ja, jeg har vært der).”

Pål Rikter

“Jeg er frisk på en sådan oplevelse igen!”

“Ved bordet fik vi den ene lækre frokostret, tilberedt med øl, efter den anden. Man kan tydeligt mærke at der er lagt kærlighed i hvert enkelt stykke mad

Vi var alle meget forbløffet over den lækre sildemad, som man ved første bid var overbevist om indeholder rigtig sild, men det gør den ikke – det er vegetarsild med Aubergine”

Ronnie Efland – vinder hovedpræmie julekalender 2020

DANSKE ØLENTUSIASTER NÆSTVED
STÅENDE APPLAUS

“Tak for god mad, øl og inspiration til vegetarmadens verden. Præsenteret på den bedste måde”
Marianne L.H

“Tak for en fantastisk aften – Den bliver sent glemt”
Louise H

“Takker for en skøn aften. Lækker mad og godt øl! Meget imponeret over vegetarmaden. Håber jeg vår fornøjelsen igen”
Marianne S.P

Forts. DANSKE ØLENTUSIASTER NÆSTVED
STÅENDE APPLAUS

“Tak for go’ øl og mad, og vi må ses igen til mere god øl og mad”
Martin Bo

“Det var et super arrangement, som vi håber at gentage en anden gang. Forventningene blev til fulde opfyldt”
Søren P

“En meget positv oplevelse og vi sluttede af med Beeramisu”
Jette V-A

Eksempel på en menu

Under er et forslag til menu – men vi finder selvfølgelig menuen i  fælleskab

Menu


Sild

Vi har et stort udvalg af sild.  Virkelige sild, og vegetarsild som overrasker de som smager

TartØLetter

Øl er som skabt for tarteletter.  Den giver dybde og smag.  Et stort udvalg at vælge fra.


Kartoffelmad/Snapsemad med ramsløgsmayo

En klassiker som er værdsat på kartoffelfestivalen

Skipperlabskovs

Øl kan virkelig gøre en forskel i Skipperlabskovs. Kød eller vegetar


Pulled pork

Den ultimate BBQ ret,  Med dejlig øl BBQ sauce.  Kød eller vegetar.

Beerbrandymisu

Man slutter selvfølgelig af med en rigtig dessert

 

 

 

.

 

Jeg vil gerne høre mere - kontakt mig!

14 + 15 =

Vi kan komme ud til dig eller I kan komme ud på Teglholmen

Bed om et menuforslag

Få et skræddersyd forslag til menu og ølsmagning.  Hvad er dine ønsker?  Lad os tage en samtale!