Betalt partnerskab med Midtfyns Bryghus

Vi har været på den fantastiske ø Madeira 2 gange.  Vi kan ikke anbefale nok at tage dit på en oplevelses ferie.  Når du er der, kan du ikke undgå at møde på jeres nationaldrik – Poncha.  Enhver restaurant og bar har denne citrusfyldte drik.  Enten den originale med appelsin, eller den såkaldte “fiskerponcha” med kun citroner.  Det er sjovt at se de laver den, hvor de har sin egen “muddler” af træ for at samle drikken.  Vi har selvfølgelig købt en med hjem.  Alle de lokale drikker den

Poncha er en magisk drik, der får dig til at føle dig som om, du er på en ferie, selvom du faktisk bare sidder derhjemme i din stue og ser Netflix. Den er som en kærlig kram fra en sød og syrlig citrusfrugter, der bliver fulgt op af et varmt knus fra en stærk sukkerrørsrom, og derefter får du en lille honningkys og krydret med en solskinsøl fra Midtfyns Bryghus

Det bedste ved Poncha er, at den kan helbrede alt fra en almindelig forkølelse til en hjertesorg, og alt imens du nyder dens magiske helbredende kræfter, kan du drømme dig væk til dejlige Madeira.

Så næste gang du vil have en drink, der både kan få dig til at føle dig godt tilpas og helbrede alle dine bekymringer, så prøv Poncha – den er som en drøm i et glas der kan få dig til at føle dig som en ægte madeiransk lokal, selv om du aldrig har sat din fod på øen før.  Men pas på, fordi, dens magi kan være farlig – hvis du drikker for meget Poncha, kan du ende med at danse i din stue som en tosset og synge portugisisk Fado, fra toppen af dine lunger!

Mit bud på en upcyclet Poncha  er en dejlig frisk ølcocktail. 

Sunshine Poncha

Nationaldrinken fra Madeira
5 fra 4 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Ret Drinks
Køkken Ølcocktail
Antal 1 drink

Ingredienser
  

  • 4 cl Sukkerrørsrom eller almindelig rom
  • 2 cl citronsaft
  • 3 cl honning
  • 2 cl appelsinsaft
  • 2 cl sunshine

Sådan gør du
 

  • Press saften dine appelsiner og cintroner, og hældes i en shaker eller kande. Herefter tilsættes honning, rom og øl. Brug en muddler og bland det rigtigt godt sammen.
  • På Madeira serveres de i små lave glas uden is. Men den passer også godt i et cocktailglas med isterninger

Noter

Opskrift 314
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var