Sprøde, smagfulde løgringe. Findes det et bedre tilbehør end det? Jeg har prøvet flere forskellige opskrifter, men denne er de som har blevet bedst.
Øllet fremhæver smagen i dejen. Krydderierne giver en lille bid.
Prøv de.
Tag en pilsner eller IPA til. Se hvordan mad og øl passer sammen her
Sprøde ovnsbagte løgringe med øldej
Dejlige smagfulde løgringe
Ingredienser
- 2 stk Løg Store løg som skæres i 1 cm tykke skiver
- 250 g Hvedemel Deles i 2
- 1/2 tsk Chilipulver
- 2 tsk Brunt sukker
- 1/2 tsk røget paprika
- 2 tsk salt
- 250 ml IPA eller anden pale ale.
- 250 g brødrasp
- 3 spsk Smør smeltet
Sådan gør du
- Find frem ingredienserne
- Forvarm ovnen til 230 grader
- Skær løg i 1 cm tykke skiver, adskil ringene. Læg de i en stor skål med isvand. Lad de ligge i mindst 20 minutter (dette vil tage den barske "bid" ud af de rå løg og hjælpe dem med stege bedre).
- På et bagepapir drys lidt olie( Ca 1 spsk) og set til side.
- I en stor skål bland sammen 125 g mel, chili pulver, brun farin, røget paprika, og 1 tsk salt. Bland det godt sammen, hæld så ind øllet og rør det til en jævn dej.
- Tilsæt resterende mel til en lille skål. Rør panko, resterende 1 tsk salt og smeltet smør i en separat skål.
- Hæld resten af melet i en lille skål
- I en tredje skål blander du brødrasp med 1 tsk salt og smeltet smør.
- Fjern løgringrene en ad gangen fra vandet. Vend de i mel til de er dækket. Dyp den så i dejen før du til sidste vender de i brødrasp.
- Læg de på bagepapiret i et jævnt lag. Sørg for at de ikke berører de andre. (Mindre ringe kan lægges i de store, så længe de ikke berører hinanden)
- Bages ved 230 grader i 10 minutter, vend de. Lad de bage til de er gyldenbrune, ca 10 minutter til
- Serveres varm!
Noter
Efter inspiration fra "The Beeroness"
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Slet punkt 6 og7 så passer opskriften