Kan det blive bedre? En lørdag i et bryggeri placeret i en gammel hvid industriel bygning, som ligger ved slusen i en kanal i det østlige London, som oveni serverer de tyndeste, sprødeste hvide pizzaer?

Øl, Mad og Folk

 

Kan det blive bedre? En lørdag i et bryggeri placeret i en gammel hvid industriel bygning, som ligger ved slusen i en kanal i det østlige London, som oveni serverer de tyndeste, sprødeste hvide pizzaer?

Beliggenheden er fantastisk, væg i væg med Howling Hops i Hackney Wick, og kanalen. De overtog bygningen ret før OL i 2012 (Olympic park ligger bare nogle hundrede meter væk). Der var bare tomt skal, fuldt med rotter. De gjorde det om til et af Londons hotteste steder, men blev for hot og kunde ikke følge med i service , og topper ikke hipsterlistene længer. Men vi finder det yderst indbydende. Minder lidt om de store New York lejlighederne man ser i filmer. Højt til loftet, store vinduer, fliser på vægge, lidt lounge, lidt driv ved. Det hele er pakket godt sammen.

Vi blev siddende ude, da slusen og kanalen er fortryllende og spændende. Stemningen er fantastisk. Pizzaerne kommer i en lind strøm og er åbenbart meget gode (vi havde akkurat spist på Howling Hops og var ikke sultne.)

De har en god variation af øl på sine fad. Ikke for outrerede, men ofte på den lidt frugtige side, samt de også har nogle sours.

Et sted vi absolut kommer tilbage til

4 på vippen til 5 ømf’er herfra

 

  • Hjemmelavet mad 100% 100%
  • Præsentation af mad 80% 80%

%

Øludvalg

%

ØLvariation

  • Hyggestemning 80% 80%
  • Portionsstørrelse 70% 70%
  • Personale og service 100% 100%

%

Velsmagende

Se vores guide ølbarer her