Nu går vi meget ind for genbrug og recycling. Bare ikke på mad! Den vil vi gerne kun skal blive serveret en gang.
Hvis du vil have god dansk mad, ville jeg ikke gå på Restaurant & Café Nytorv. Men er du rigtigt sulten, og ikke finder et andet sted, så kan du jo overveje at gå ind.
Alle forudsætninger ligger til rette. Central placeret kælderbeværtning, midt i byen på et hjørne ved Nytorv. Bygningen er hyggelig, og når du kommer ned, ligner det godt nok en hyggelig frokostrestaurant. Til venstre er det Tuborg grønne vægge med grønternede duge, foran baren er det et større bord og brun beklædning, og vi bliver ført ind næste stue med hyggeligt Tuborg grønt brystpanel, og resten af væggen malt i beige. Det er jo akkurat som det skal være.
Vi har akkurat kommet for sent til frokost og får aftenmenuen. Hustruen bestilte stegt flæsk med persillesovs og undertegnede flæskesteg med sovs og kartofler. Nu går vi meget ind for genbrug og recycling. Bare ikke på mad! Den vil vi gerne kun skal blive serveret en gang. Det var et par af flæskestykkerne som så ud som de havde besøgt frituren både en og 2 gange før. Den tørre flæskesteg, blev serveret med gummisvær. Skysovsen kunne jeg ikke placere om den var fra Knorr eller Coop. Jeg har tidligere været en fortaler for at man kun placerer på tallerkenen, det man skal spise. Synes ikke tomat og appelsin passer på flæskestegssmørrebrød f.eks. Herinde tager de den til endnu et niveau. Alle tallerkener, uanset hvad man serverer, får et hjørne med salat, syltede agurker, rødløg og en lille tomat. Alle – altså ingen undtag – hvordan passer tomat sammen med flæsk eller flæskesteg?
Vi havde heldigvis akvavit til at skylle maden ned med. Øludvalget er heller ikke det som lokker en tilbage. Meget begrænset på fad fra Carlsberg, og det samme på flaske.
Det som til nød trækker lidt op, er tjenerne. Tror de ikke kan så meget om dansk mad, men de var hyggelige.
Så nej til genbrugsrestauranter – så den får kun 1 Ømf, herfra.
- Hjemmelavet mad 20%
- Præsentation af mad 10%
%
Øludvalg
- Hyggestemning 20%
- Portionsstørrelse 20%
- Personale og service 40%
%