En ting er omgivelserne og atmosfæren, men det vigtigste er trods alt maden.  Man kan ikke sige andet end at Aamann har styr på smagene. Da de har et tilbud på 3 valgfrie smørrebrød og de ikke er så store, vælger vi dette tilbudet.  De har også 3 egenproducerede snaps, vælger vi tilbudet på de 3 der også.  Vi var også så utrolig ”heldige” de matchet vores madvalg.

Øl, Mad og Folk

 

I gamle ærværdige I.C Jacobsen baghave, popper det en helt ny bydel op.  Noget gammelt bliver upcyclet, men det er mye nyt i Carlsbergbyen.  I en af de nye, let industrielle bygninger har Aamann åbnet en ny frokostrestaurant.

Det er ingen hemmelighed at vi godt kan lide de gamle traditionelle kælderbeværtninger, så vi er lidt spændte da vi kommer ind i lokalet hvor der er højt til loftet, med store ventilationskanaler i zink. Vil det fungere, vil det være hyggeligt?  Svaret er et stort: Ja!

En ting er omgivelserne og atmosfæren, men det vigtigste er trods alt maden.  Man kan ikke sige andet end at Aamann har styr på smagene. Da de har et tilbud på 3 valgfrie smørrebrød og de ikke er så store, vælger vi dette tilbudet.  De har også 3 egenproducerede snaps, vælger vi tilbudet på de 3 der også.  Vi var også så utrolig ”heldige” de matchet vores madvalg.

Kartoffelmad

Hønsesalat

Braiseret Gris

Tatar

 

 

 

 

Vesterhavsost

 

 

 

 

Jeg startet med en Kartoffelmad med røget mayo, syltede løg, radiser, sprød kartoffel og urtesalat. Rigtig god kartoffel, men kunne ikke finde røgen i mayoen, og måske lidt mere sprød kartoffel?  Konen fik en Hønsesalat med honning, sennep, selleri, æbler, hjertesalat, sprødt kyllingeskind og karse.  Du kan vide hun er fornøjet, når hun siger ”Den vil jeg gerne tage ”navn på sønnike” ind at prøve” Så er det godt!

Vi havde begge bestilt det Braiserede grisebryst med æblekompot, forårsløg, sennep, gammeldags flæskesvær og kørvel. Meget velkomponeret i smagene og flæskesværen var sublim, man ønsket bare mere!

Til slut tog jeg tatar og konen ost. Tataren var med løvstikkeemulsion, syltede rødbeder, glaskål, forårsløg, ristede hasselnødder og karse.  En genial kombination.  De ristede hasselnødder bragte retten tættere på himlen, i kombination med glaskål.  Jeg elsker kålrabi og glaskål er i samme familie, så det smager godt.

Menuen er velkomponeret og velsmagende, og de har også gode valg for dem som vil have plantebaserede menuer.

Øludvalget er over gennemsnittet.  De har en egen Aamanns IPA – jeg ved ikke hvilket bryggeri. De har øl fra Herslev, Mikkeler og Carlsberg udover dette.  God øl.

Betjeningen var serviceminded og med godt humør.  Et sted vi absolut vil komme tilbage til!

 

5 ømf

Se menuen her

 

  • Hjemmelavet mad 100% 100%
  • Præsentation af mad 95% 95%

%

Øludvalg

  • Hyggestemning 80% 80%
  • Portionsstørrelse 75% 75%
  • Personale og service 95% 95%

%

Velsmagende

Se vores guide til flere af Københavns frokostrestauranter her