Mojo Sauce kommer oprindelig fra de kanariske øer.  Både i en rød og grøn version.  Den har fundet sin vej over atlanderhavet, og blevet en grundsten i det cubanske køkken.  Specielt den grønne som der er opskrift på her.

Mojo betyder bogstavelig talt sauce og den grønne er kendt for sin citrus og hvidløg smag.  Den er også brugt i de karibiske køkkener

Den grønne sauce kan bruges til at marinere kød med stort hæld.  Den egner sig særs godt til kylling og til svineretter. Den passer også godt som dressing på salater.  Den er ret smagfuld!

SE ALLE OPSKRIFTER MED ØL HER

Cubansk IPA Mojo Sauce

Dejlig Sauce til marinade og på kødet
5 fra 6 stemmer
Forb. tid 10 min
Ret Tilbehør
Køkken Grill, Latin Amerikansk

Ingredienser
  

  • 6 fed hvidløg finhakket
  • 175 ml appelsinsaft
  • 100 ml limejuice
  • 100 ml IPA
  • 1 bundt koriander
  • 1 tsk hotsauce
  • 250 ml olie eller til du får den rette konsistens
  • 1 spsk mojo rub

Mojo Rub

  • 3 spsk hvidløgspulver
  • 3 spsk løgpulver
  • 1 spsk salt
  • 1 spsk stødt peber
  • 1 spsk tørret persille
  • 1 spsk tørret oregano

Sådan gør du
 

  • Laver ca 350 ml
  • Blend appelsinjuice, limesaft, IPA chili, hvidløg, koriander, olie, sukker og salt i en blender. Den skal være glad med lidt struktur. Hæld på flaske
  • Ryst godt før brug

Mojo Rub

  • Bland alle alle ingredienser godt
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var

SE ALLE OPSKRIFTER MED ØL HER