EDDIE OG JAN-ERIK´S ØL OG MADSHOW
PÅ MIDTFYNS BRYGHUS 9. OKTOBER 2021Årets ølevent?
Du får en omvisning på bryghuset, standupcomedy og ølsmagning. Det er ikke en klassisk ølsmagning, som du kender den. Eddie ejer ganske vist Midtfyns Bryghus, men han er mest af alt amerikaner og entertainer.
Du kan bestille din plads på vores butik på Coop Crowdfunding eller tag kontakt med Jan-Erik på jan-erik@ølogfolk.dk
Amerikaneren
Eddies Ølshow
KAN DU LIDE ØL?
Kan du lide at grine?
Hvis du kan svare JA på bare ét af de spørgsmål, så skal du med til verdens sjoveste ølsmagning, hvor bryghusejer Eddie Szweda, sørger for at øl og underholdning kombineres i skøn forening.
Med udgangspunkt i sine egne oplevelser i Danmark underholder Eddie med historier om livet som “nydansker” og mødet med den danske kultur, mens han serverer nogle af sine prisvindende øl.
Det er en helt fantastisk oplevelse hvor lattermusklerne bliver sat på prøve og ganen bliver smøret.
SE UDVALGET – HVILKE ØL FÅR DU MÅSKE SMAGE? EDDIE BESTEMMER!
Nordmanden
VIL DU HAVE EN KULINARISK OVERRASKELSE
Gennem rejsen mod at lave bogen – har denne kødelsker fundet ud at man kan lave smagfuld og fantastisk vegetarmad. Det er flere som tror de får kød, når jeg serverer min retter. Kom og bliv overrasket og måske overbevist?
De bedste ingredienser
Hvad kan du risikere at få smage?
Mulig menu – det hele hviler på hvilke øl Eddie vælger
Sennepssild
Dejlig forret. Silden er lavet på Aubergine i Rough Snuff II lage, for så at marinere i en sennepsmarinade. Servers på rugbrød, med rødløg og kapers.
Laks med rygeostcreme
Faux laks med rygeostcreme, lokalt fra fyn. Serveret på rugbrød med purløg
TartØLetter
RodfrugstartØLetter med eftårets rodfrugter, som kålrabi, gulerødder og pastinak, i en opbagtsovs.
Røget Kartoffelmad
med ramsløgsmayonnaise, æg og purløg på rugbrød
Snapsemad
Kartoffelmad med sild
Skipperlabskovs
Med tilbehør som rødbeder, sennep, purløg og rugbrød
Pulled pork
Smagfuld pulled “pork” med hjemmelavet BBQ-sauce og broccolislaw – serveret på briocheboller
Beerbrandymisu
Signaturdesserten. Tiramisu med brandy og porter.
HVAD FOLK SIGER
“Dette var simpelthen så fantastisk, at det var ingen stjerner å trekke. Tankene, fantasien, planlegningen, innkjøpene, utførelsen, gjestene, den enorme spennvidden i ølutvalget, 10 forskjellige akevitter og rammene gjorde dette til en opplevelse på Noma-nivå (ja, jeg har vært der).”
Pål Rikter
“Ved bordet fik vi den ene lækre frokostret, tilberedt med øl, efter den anden. Man kan tydeligt mærke at der er lagt kærlighed i hvert enkelt stykke mad
Vi var alle meget forbløffet over den lækre sildemad, som man ved første bid var overbevist om indeholder rigtig sild, men det gør den ikke – det er vegetarsild med Aubergine”
Ronnie Efland – vinder hovedpræmie julekalender 2020
Meld dig til nu!
Skal vi komme til jer?
Få et skræddersyd forslag til menu og ølsmagning. Hvad er dine ønsker? Lad os tage en samtale!