Personalet var meget venlige og serviceminded. Hvad hjælper det dog, da de er stærkt underbemandet? Selv om de løber et maraton, tager bestillingerne for lang tid.
Kan man være impulsiv på en fredag midt den travleste juletid? I den tid hvor MC Einar synger ”Med fornøjet glimt i øjet, trækker folk i vintertøjet, til den årlige folkevandring op og ned af Strøjet”
Vi starter at ringe til ”the usual suspects”, og de lidt ”unusual”, men alle griner lidt og fortæller at det har været udsolgt i lang tid. Hmm, vi giver ikke op. Så husker vi at en af vores norske gæster havde besøgt Frk. Barners kælder og var sådan set godt fornøjet. Vi er heldige og de har ledigt.
Restauranten ligger indbydende i den gamle herberge bag hovedbanegården. Det er for koldt at sidde på den hyggelige terrasse, så vi går ned i kælderbeværtningen. Et lille hyggelige lokale med rødternede duge, møder os. En 80er bue af mursten bringer mindende tilbage til de første italienske restauranter som kom til landet. Udover dette er det pæredansk. Går man videre ind er det et nyt lokale med bjælker i loftet. Vi har fået det sidste ledige bord, under ”jagtvæggen”, med alle trofæerne. Det er en glad stemning i restauranten og alt er gjort klart for et godt ophold.
Menuen bestod af en julefrokostplattet som blev serveret ad 3 omgange. Vi startet med marineret sild og karrysild med fedt, kapers og rødløg. Røget laks med lun røræg, asparges og citron, Æg og rejer med mayonnaise, citron og stenbiderrogn, og smørstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Maden er hjemmelavet. Det kan vi lide. Kvaliteten er varierende. Nogle retter er rigtig gode. På første servering var den smørstegte rødspættefilet og laks rigtig god, men sildene var så som så. De lune røræg havde nok været lune, men det var en stund siden. Måske for at vor bestilling var glemt ude på køkkenet?
Så kom det lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål. Glaseret juleskinke med grønlangkål. Lun leverpostej med bacon, ristede champignoner og agurkesalat. Medister med sennep og hjemmelavede rødbeder og hjemmelavede frikadeller med surt.
På den andre servering var leverpostejen god, mens man mangler svær til flæskestegen.
Det hele endte med Ris a la mande med lun kirsebærsovs, som var rigtig god. Det hele til en kuvertpris af 339 per person.
En imponerende menu, men ølmenuen er ikke så prangende. De har et udvalg af Royalprodukter, med såkaldte specialøl fra Schiøtz og Lottrup. Disse special er lidt ”same shit, new wrapping” Da den første øl i tillæg er sur, er det endnu mindre imponerende. Den venlig betjening skifter den uden besvær, men på en restaurant burde dette ikke dette ske.
Personalet var meget venlige og serviceminded. Hvad hjælper det dog, da de er stærkt underbemandet? Selv om de løber et maraton, tager bestillingerne for lang tid.
Regningen løber op på 1350 for det hele. Det er det samme, hvis ikke mere end vi betaler på de bedste restauranter. Vi føler ikke det er helt værd det.
Vi ender på 3 ømf’er. Det er en under middels oplevelse på frokostrestauranter, men de får godt betalt for vores julehumør, som fortsat var højt da vi forlod restauranten
- Hjemmelavet mad 65%
- Præsentation af mad 20%
%
Øludvalg
- Hyggestemning 60%
- Portionsstørrelse 90%
- Personale og service 25%
%
Seneste kommentarer