Alle forstæder fortjener at have en lokal ølbar som Det Gamle Hundebad i Rødovre.  Et sted man kan samles en gang eller to i ugen og serveret nogle gode øl.  Alt med god service, hyggelig stemning og med nøje udvalgte øl.

Øl, Mad og Folk

Alle forstæder fortjener at have en lokal ølbar som Det gamle Hundebad i Rødovre.  Et sted man kan samles en gang eller to i ugen og serveret nogle gode øl.  Alt med god service, hyggelig stemning og med nøje udvalgte øl.

Vi havde læst om den gamle hundesalon som havde blevet gjort om til en ølbar, og vil tilbringe en fredag aften derude i forstaden.  En belgier som har master i gæringsprocesser med en kæreste som er glad for gode øl?  En god start.  Nu kan vi godt lide hunde, og ideen om at forkæle mennesker hvor man før forkælede hunde er en god ide.  Vi kan da godt lade os ”bade” i godt øl. Det kun åbent hver fredag, med nogle events på lørdage, da de begge er i fuldtidsjob og dette er en hobby.

Da vi kommer derud, er det ”stinn brakke”, som vi siger på mit modersmål.  Altså propfyldt.  En smart mand har fundet ud at han skal fejre sin 50års fødselsdag der.  Godt valg. Vi finder stadigved et delebord, og kan nyde den gode stemning.  I baren har de tre øl på fad og 15 på flaske.  Nøje udvalgt af ejerne. Selv om det ikke er det store udvalg, har de valgt for alle smagsløg.

Der er vel 3-4 værelser. De 2 største har stor åbning og hænger godt sammen.  Her er retrostilen dyrket.  Gode tæpper og tapeter på væggene.  Vi bliver siddende under det gamle Balkankort, og det får den historiske diskussion i gang.  Det er en blanding af bænke langs vægge og et højbord. Funker godt!

Tiden går hurtig og øllen render ned, når man er i godt selskab.  Vi bliver længere en aftalt.

Hvad giver man et sådant sted?  Fuld score på originalitet, men ikke så mange øl og kun åbent en gang i ugen? Samtidig som det er svært at finde derud?  Men det opvejes af fantastisk stemning, service og oplevelser.  Enhver bydel i forstæderne havde fortjent en ølbar som denne……

Derfor giver vi med glæde 5 glade ømf’er til Det gamle Hundebad.  Prøv det selv på fredag!

%

Originalt

%

Øludvalg

  • Hyggestemning 100% 100%
  • Personale og service 100% 100%

%

Velsmagende

Se vores guide ølbarer her

Se også vor søsterblog Gulegardiner og Klassikere som anmelder værtshuse