Buffalo WIngs er en af mine favorit kyllingeretter. Kan man lave en vegetarisk version af denne dejlige, spicy ret? Det kan man hvis bruger blomkål.
Dejen vi bruger er selvfølgelig en øldej og det er en sponseret Wit fra Midtfyens Bryghus, Den gir en god balance til krydderierne.
Snacksene er sunde og gode. Til de kan du bruge denne stout ranch dressing.
Det smager fantastisk!
Du kan drikke en bred vifte af øl til. Alt fra Pilsner, Bock, Pale Ales og IPA. Se hvordan øl og mad passer sammen her.
Hot Buffalo Blomkål
Dejlig smagfuldt vegetarsnack, som minder om Buffalo Kyllingevinger
Ingredienser
- 1 hoved blomkål
- 240 ml øl jeg brugte en Wit fra Midtfyns Bryghus
- 110 g Hvedemel
- 2 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk malt spidskommen
- 1 tsk paprika
- 1/4 tsk salt
- 1/4 tsk stødt peber
- 240 ml rød hot sauce
- 1 spsk Smør
Sådan gør du
- Samle alle ingredienser
- I en bradepande lægger du bagepapir. Smør det ind med olie. Sæt ovnen på 210 grader.
- Vask blomkålen og skær den i stykker
- Mix øl, mel, hvidløgspulver, paprika, spidskommen, salt og peber i en skål. Bland indtil dejen er tyk og kan dække blomkålen uden at dryppe.
- Dyp blomkålen i dejen. Du kan gøre dette én efter én eller samlet, ryst overskydende dej af, inden du placerer blomkål på bagepladen. Læg blomkålens i et enkelt lag på bagepladen.
- Bages i 20 minutter, indtil de er gyldenbrune, og vend stykkene over halvvejs igennem for at få alle sider gyldenbrune og sprøde.
- Mens blomkålen bager, skal du lave din buffalo wing sauce. Smelt smør i en lille gryde ved lav varme, og bland Hot Sauce i smørret. Fjern det fra varmen, lige når det begynder at smelte. Rør sammen og læg dem til side.
- Når blomkålen er færdig med sin første bagning i dejen, skal du fjerne dem fra ovnen og sætte alle de bagte stykkene i en skål med buffalo wing sauce. Ryst skålen så den dækker jævnt. Sæt blomkålstykkene tilbage på bagepladen og bag i ovnen i yderligere 10-15 minutter, eller indtil den ønskede sprødhed er nået.
- Serveres med ranch dress, blå ost eller din yndlingsdypsauce. God fornøjelse!
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer