Hvad med en lille tvist på din smørsteget fiskefilet? Hvad om du giver den et lille shot af citrus og humle?  Fisken får en frisk smag og bogstavelig talt smelter på tungen.  Du kan bruge denne marineden på alle hvide fisk.  Giv den blot 20 minutter i marinaden.  Skal du bruge marinaden på kylling eller svinekød lader du kødet marinere i 45-60 minutter, og oksekød lader du marinere i 90 minutter.

Øl, Mad og FOlk

Dampede grønsager smager udmærket til fisken.

Anbefalet øl til rejerne er en hvedeøl eller IPA.  Prøv det!

Læs mere om hvordan øl og mad passer sammen her:

IPA Citrus Marineret Rødspættefilet

En dejlig forfriskende variation på fiskefilet
5 fra 1 stemme
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Hovedret
Køkken Norsk
Antal 4

Ingredienser
  

  • 8 stk fiskefileter
  • 1 flaske IPA
  • 60 gram Smør (fisk elsker rigelig med smør)
  • 3 fed hvidløg
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 stk appelsin
  • 1 stk citron
  • 1 stk lime
  • 2 spk ahorn sirup
  • 6 ml teriyaki sauce

Sådan gør du
 

  • Find frem ingredienser
  • Hak forårsløg og hvidløg
    Øl,Mad og Folk
  • Put smør i en stor stegepande med hvidløg og forårsløg. Steg til det er lidt gennemsigtelig.
    Øl,Mad og Folk
  • La det simre i 2-3 minutter. Sluk for varmen, og lad den køle ned til fisken skal marinere.
    Øl,Mad og Folk
  • Skær grønsager og damp de
    Øl,Mad og Folk
  • Hæld af marinade
    Øl,Mad og FOlk
  • Steg i rigelig med smør
    Øl,Mad og Folk
  • Server med de dampede grønsager
    Øl,Mad og Folk

Noter

Efter inspiration fra beerbellybegone.co
Keyword Fisk
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var