Hvad med en lille tvist på din smørsteget fiskefilet? Hvad om du giver den et lille shot af citrus og humle? Fisken får en frisk smag og bogstavelig talt smelter på tungen. Du kan bruge denne marineden på alle hvide fisk. Giv den blot 20 minutter i marinaden. Skal du bruge marinaden på kylling eller svinekød lader du kødet marinere i 45-60 minutter, og oksekød lader du marinere i 90 minutter.
Dampede grønsager smager udmærket til fisken.
Anbefalet øl til rejerne er en hvedeøl eller IPA. Prøv det!
Læs mere om hvordan øl og mad passer sammen her:
IPA Citrus Marineret Rødspættefilet
Ingredienser
- 8 stk fiskefileter
- 1 flaske IPA
- 60 gram Smør (fisk elsker rigelig med smør)
- 3 fed hvidløg
- 1 bundt forårsløg
- 1 stk appelsin
- 1 stk citron
- 1 stk lime
- 2 spk ahorn sirup
- 6 ml teriyaki sauce
Sådan gør du
- Find frem ingredienser
- Hak forårsløg og hvidløg
- Put smør i en stor stegepande med hvidløg og forårsløg. Steg til det er lidt gennemsigtelig.
- La det simre i 2-3 minutter. Sluk for varmen, og lad den køle ned til fisken skal marinere.
- Skær grønsager og damp de
- Hæld af marinade
- Steg i rigelig med smør
- Server med de dampede grønsager
Seneste kommentarer