Gulerødder er godt! Godt til fisk, godt til kød, godt til det meste. Hvorfor ikke lave en dejlig og smagfuld ølpure?
Sunshine gulrod ølpuré
Dejligt tilbehør
Ingredienser
- 500 g Gulerødder
- 1-2 tsk olie
- 25 g Smør
- 0,5 tsk Kardemomme
- 150 ml øl jeg brugte sunshine fra Midtfyns Bryghus
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skræl gulerødder og skær de i grove tern
- I en gryde varmer du olie og smør. Når smørret har smeltet, tilsætter du gulerødder og kardemomme, og lad det svitse i ca 3 minutter
- Tilsæt øllet og lad det koge til gulerødderne bliver bløde. Tilsæt mere øl om de tørrer ud
- Når gulerødderne er færdig, kan du bruge en blender til at blende de fint. Vi kan godt lide mos og puré lidt grovere så vi brugte en kartoffelmoser til at mose de groft. Det er op til dine præferencer.
- Er meget godt til fisk, men også til kød. Vi lavede det første gang til lammeskanke.
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer