Netto havde økologiske andelår på salg, og vi skulle have frokostgæster. Hmmm – kunne man lave en tartØLet med and? Ja, selvfølgelig!
Jeg lavede en gryde med grøntsager og lod den simre. Lod andeølfonden blive ekstra smagfuld. Derfor brugte jeg også en smagfuld stout.
Modtagelsen ble overvældende, da de er yderst velsmagende.
Til tartØLetten drikker vi en brown ale. Se hvordan øl og mad passer sammen her.
Ande- og kartoffel tartØLetter
Smagfulde andetarteletter
Ingredienser
- 3 stk andelår
- 1 dl Stout
- 3 dl andefond
- 600 g Kartofler i små/mellemstore tern
- 500 g Rødløg hakket i halvgrove stykker
- 4 fed hvidløg finhakket
- 1 stk appelsin saft og skal
- 4-5 stilke Timian
- 1 bundt Persille hakket
- Salt og peber
- tarteletter
Sådan gør du
- Find frem din andefond, eller brug en færdig og bland ind øllet
- Skræl kartofler og rødløg og skær de i mellemstore tern.
- I en gryde lægger du kartofler, rødløg, hvidløg. salt. peber, appelsinskal og saft. Hæld øl/andefonden over. Læg andelårene på toppen
- Kog og på og lad så den stå at simre til grønsagerne er møre.
- Mine andelår var ikke helt møre, og jeg havde fortsat meget fond igen, så jeg tog ud alle grønsager, og lod fonden koge ind, mens andelårene blev møre.
- Pil det møre kød fra benene. Hæld så grønsager, kød tilbage i gryden, og tilsæt fløde. Lad det koge op og samle sig
- Varm tarteletter. Hæld fyldet i skallerne med and- og kartoffelblandingen. Pynt med persille
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer