Er du bare en smule ølinteresseret har du mødt de coole øldåser med spacemen på dåserne.   Beavertown har taget ølverdenen med storm, og vi måtte jo ud til Tottenham for å se hvordan det hele sker.

Øl, Mad og Folk

 

Er du bare en smule ølinteresseret har du mødt de coole øldåser med spacemen på dåserne.   Beavertown har taget ølverdenen med storm, og vi måtte jo ud til Tottenham for å se hvordan det hele sker.

Beavertown ble skabt af Logan – (ikke Robert) Plant – en musiker som var evigt på kanten af et gennembrud indenfor musikken (synd han ikke hed Robert). På turne kom han ind en brewpub/barbeque joint i Brooklyn, og fik en åbenbaring. Det blev hans sidste turne som musiker og start som brygger.

I Hackney åbnet han en brewpub og barbeque restaurant i 2012. Han brygget øl som skulle passe til maden. Så kom opskriften på Gamma Ray, som en tjener i restauranten tegnet design til, og wupti en succes var født. Alle skulle have den rummand! Coolt design sammen med godt øl var en hit. For at klare efterspørgslen flyttet de til Hackney Wick (der Crate og Howling Hops ligger), men efter et år blev det for lille også, og de er nu i Tottenham Hale.

På udsiden virker det ikke helt som vi er på vej ind i et tonegivende bryggeri. En lille dør med dødningelogoen over, er det eneste som afslører hvor vi er. Det er ret nemt system – ind en dør og ud en anden.

Inde går vi ind blandt alle de høje tanker. Folk sidder og drikker øl inde blandt tankene ved de lange bordw. Det bliver en hyggelig intim stemning. Vi andre stiller os i ølkøen som går gennem de andre tanker. Køen ender i den lille brygbar. En standard hyggelig bar, men lidt kedelig. Men vi er jo her for øllerne og ikke for om der er fliser eller træ.

Gode øl er det nok af. Deres signaturøl er den før nævnte Gamma Ray. Den tropiske, juicy american pale ale, som amerikanerne skulle ønske de hadde brygget selv. De har en stor overvægt af IPAs på ølkortet.

Vi tager øllen med ud i teltet som står udenfor. Det er et hyggeligt selskab vi har.

 

Beavertown får 4 ømf’er. Det er fantastisk at komme dit og se, men ikke så meget klister på stolen som andre bryggerier.

 

  • God historie 80% 80%
  • Gode ingredienser 100% 100%

%

Øludvalg

%

ØLvariation

  • Hyggestemning 80% 80%
  • Portionsstørrelse 100% 100%
  • Personale og service 100% 100%

%

Velsmagende

Se vores guide ølbarer her