Sommer og grill er fantastisk! Det bliver ikke en fuldkommen grilloplevelse uden godt tilbehør.
Pas på at smørret er godt blødt før du begynder at piske. Du skal piske en godt stund før alt øl er kommet ind i smørret. Jeg brugte Ghost Chili Klaus fra Midtfyns Bryghus for at forstærke chilismagen. En IPA passer også godt til dette smør
Dette smør smager fantastisk på majs, men også på din bøf.
Prøv det!
Chili ølsmør
Smagfuldt chilismør til din grillmad
Ingredienser
- 120 g Smør blødt smør i værelses temperatur
- 1 tsk rød chili finhakket uden kerner
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- 3 spsk øl jeg brugte Ghost Chili Klaus fra Midtfyns Bryghus
- 1 spsk koriander frisk, hakket
Sådan gør du
- Samle alle ingredienser. Smørret skal have stået ud så det er godt og mygt
- Bland alle ingredienser og pisk godt sammen, til alt er godt blandet sammen
- Rul sammen til en pølse i plastfilm, og lad det stivne mindst en time i køleskabet
- Kan bruges på majs eller anden grillmad
- Server!
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer