Vi er spændte på at tage ud til Howling Hops – den første brewpub i verden som serverede øl direkte fra tankene. Altså ikke vejen om flasker eller fad – de har kuttet mellemleddet. Øllene har ikke set lys eller blevet udsat for ilt

Øl, Mad og Folk

 

Vi er spændte på at tage ud til Howling Hops – den første brewpub i verden som serverede øl direkte fra tankene. Altså ikke vejen om flasker eller fad – de har kuttet mellemleddet. Øllene har ikke set lys eller blevet udsat for ilt. Forventningerne er store når vi forlader den fantastiske The Cock Tavern, hvor bryggeriet blev startet i kælderen, til deres nuværende placering i den gamle industrielle lagerbygning i Hackney Wick.

I toget fra Hackney til Hackney Wick står man som sild i tønde. Skal virkeligt så mange til bryggeriet? Ja, og nej! De fleste er West Ham fans. Det viser sig bryggeriet ligger bare 650 meter fra deres nye hjemmearena, London Stadium (som var Olympic Stadium). West Ham spiller hjemme denne dag, og lagerbygningen og den store ølhave er et udmærket sted at varme op til kampen. Det skaber også en god stemning.

Inde er det kæmpestort. Man føler sig som i en ølhave, bare indendørs. Det er lange borde og bænke, og højt til loftet. I den ene ende står de 10 store tanke med den dejlige drik. Det er også en lille bar ved indgangen hvor man også kan få købt drikkevarer. Atmosfæren og stemningen var god. De lange borde gør det nemt at komme i kontakt med andre. Interiøret er råt og godt!

Deres øl er virkelig friske. At de serverer fra tankene, gør at de kan holde ekstra nøje øje med temperatur og kulsyre. En Pilsner på 5 grader får mere bobler end en imperial stout på 10 grader. Når det gjelder Pilsner, er det faktisk en av deres signaturøl. Med noter af karamel, mørkt brød, citron og jordbær smager den fantastisk. Er du til IPA er den fuld af humle. Deres stout er selvfølgelig god!

Udover øl har de også dejlig grillmad. Maven brummer let når tjenerne går rundt med de velduftende burgere for at finde ejermanden. Vi faldt for salgstricket og fik pulled pork som smagte fantastisk.

Efterhver gik West Ham fansene til sin kamp, men vi har klister på stolen og har ikke lyst til at forlade bryggeriet. Men vi har fortsat 3 bryggerier på listen, så vi må forlade det gode sted. Men vi kommer igen!

Det bliver 5 ømf’er til de hylende humlekogler.

  • Hjemmelavet mad 90% 90%
  • Præsentation af mad 100% 100%

%

Øludvalg

%

ØLvariation

  • Hyggestemning 90% 90%
  • Portionsstørrelse 80% 80%
  • Personale og service 90% 90%

%

Velsmagende

Se vores guide ølbarer her