Ristede løg er godt. Kan ølristede løg blive endnu bedre? Svaret er ja! Øllet giver en dybde til smagen. Jeg brugte en ale – Moonshine fra Midtfyns Bryghus.
Her koger vi op løg, og lader de blive bløde i den varme lage. Vær tålmodig!
Jeg har brugt den til at bygge min hakkebøf i ølsovs, men den kan bruges på alt du bruger ristede løg til.
Ølristede løg
Ingredienser
- 3-4 stk Løg skåret i skiver
- 1 l øl brugte Moonshine fra Midtfyns Bryghus
- 1 spsk salt
- 150 g Hvedemel
- olje til frituring
Sådan gør du
- Samle alle ingredienser
- Skær løg i skiver på 0,5-1 cm Del ringene fra hinanden
- Kog op øl og salt. Når det koger slukker du for blusset og lad løgene stå i minimum en time. For at blive bløde stod mine 1 t 20 min. Du kan evt lade blusset stå på 2, for at det skal hurtigere.
- Varm olien til 160 grader
- Sigt øllet fra og vend de bløde løg i hvedemel.
- Fritér løgene i olien indtil de er gyldne og sprøde
- Server!
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer