Vil du have en perfekt ølsnack? Nogle farverige æg til påskebordet? Kanskje nogle sjove æg til din salat? Da er ølsyltede æg det rette for dig. De er noget du burde prøve.

Den første gang jeg prøvede syltede æg var på The Cock Tavern i London. De havde flere glas med syltede æg stående på bardisken. Vi syntes det var lidt vovet, da jeg aldrig havde prøvet det før. Vi blev overrasket – det smagte sindssygt godt!

Derfor måtte vi prøve det. De første vi lavede var rødbedesyltede sild, som laver en fantastisk farve.

Så lavede jeg en sennep ølsyltede æg

Så kombinerede jeg det hele i en saltatacos

I Danmark har vi vores egne syltede æg. Solæg fra Sønderjylland er vores. Forskellen fra de engelske er at kogetiden på æggene er meget længer, så blommen er grøn. Man tager også blommen ud, fylder med forskellig tilbehør, og drikker øl og snaps til. Læs mere om solæg her.

Flere solæg

TIl slut mere saltattacos

Prøv det nu!