Ølsyltede agurker er godt
Det er agurketid herinde. Syltede agurker kan bruges til så meget. Man kan også bruge forskellige ingredienser sammen med agurkerne. Denne version er lavet til en hakkebøf, og er derfor lavet med en snert af chili.
Jeg brugte Moonshine fra Midtfyns bryghus som giver smag og sødme til de syltede agurker.
Prøv selv de smager rigtigt godt!
Ølsyltede agurker med chili
Smagfulde ølsyltede agurker
Ingredienser
- 3/4 stk agurk skåret i tynde skiver
- 1/2 stk chili gerne stærk
- 8 stk hele peberkorn
- 1 stk Laurbærblad
- 250 g Sukker
- 200 ml hvidvinseddike
- 250 ml øl jeg brugte moonshine fra Midtfyns Bryghus
Sådan gør du
- Samle ingredienser
- Agurkene skæres i tynde skiver. Lad de tørre lidt i en sigte med salt drysset over
- Hak chilien i små bidder
- Kog op øl, hvidvinseddike, sukker, laurbærblade og peberkorn
- Kom agurk og chili i et skoldet syltetøjsglas. Hæld lagen over agurkene
- Lad det stå at trække minimum 1 time
- Brug på fisk eller kød
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer