Ølsyltede agurker er godt

Det er agurketid herinde. Syltede agurker kan bruges til så meget. Man kan også bruge forskellige ingredienser sammen med agurkerne. Denne version er lavet til en hakkebøf, og er derfor lavet med en snert af chili.

Jeg brugte Moonshine fra Midtfyns bryghus som giver smag og sødme til de syltede agurker.

Prøv selv de smager rigtigt godt!

Ølsyltede agurker med chili

Smagfulde ølsyltede agurker
5 fra 4 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 21 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 3/4 stk agurk skåret i tynde skiver
  • 1/2 stk chili gerne stærk
  • 8 stk hele peberkorn
  • 1 stk Laurbærblad
  • 250 g Sukker
  • 200 ml hvidvinseddike
  • 250 ml øl jeg brugte moonshine fra Midtfyns Bryghus

Sådan gør du
 

  • Samle ingredienser
  • Agurkene skæres i tynde skiver. Lad de tørre lidt i en sigte med salt drysset over
  • Hak chilien i små bidder
  • Kog op øl, hvidvinseddike, sukker, laurbærblade og peberkorn
  • Kom agurk og chili i et skoldet syltetøjsglas. Hæld lagen over agurkene
  • Lad det stå at trække minimum 1 time
  • Brug på fisk eller kød
Keyword Madretter med øl, Tilbehør
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var