De fleste i min alder husker scenen i filmen ”Da Harry mødte Sally” hvor Meg Ryan meget overbevisende forklarer Billy Crystal hvordan kvinder faker orgasmer.  Man husker specielt den lidt ældre kvinde ved nabobordet som skal bestille siger ”jeg tager det hun fik” 

Stedet er den legendariske Katz Deli på Manhattan. Jeg har selv været der og prøvet den legendarisk Pastrami Sandwich.  Og den er god, meget god.  Fantastisk god.

Nu er spørgsmålet, kan jeg lave en lige så god sandwich? En som den guddommelige Meg Ryan vil kunne repetere sin scene?  Når jeg begyndte min research om Pastrami, blev jeg overrasket over hvor omstændelig processen er.  Først skal man lave ”corned beef” og det tager 5-10 dage. <- se opskrift  Så skal man bruge sin Corned Beef for så at ryge den, og så dampe den. Da får man pastrami – se opskriften her.  Men når smagen er orgasmisk, ifølge Meg Ryan, så skal det vel mere til en et halvt minut at lave den.

Corned beef skal sprænges.  Jeg vælger selvfølgelig at sprænge i øl.  Jeg køber 2 spidsbryst for at se om de vil have en indflydelse på smagen.  Den ene øl er Rough Snuff – en belgisk type og Moonshine – en golde ale.  Begge fra Midtfyns Bryghus.  De to forskellige pastrami sandwich vil blive præsenteret på Øllets dag i København.  Kom og se om du vil få en ”Meg Ryan oplevelse.  Se resultater i links ovenfor!