Kan man bruge øl i pastaretter? De fleste siger nej, det er da kun vin! Her er svaret som modbeviser denne påstand. Denne ret har en fantastisk dejlig, frisk og cremet smag.
Den er også utrolig nem og hurtig at forberede. Det tager kun 5 minutter. Den er også uden kød, og det kan være svært for en kødelsker, men den var god uden. Vi vil lave den igen, og da vil vi også prøve med lidt hakket kød, eller italienske pølser i.
Prøv den!
Penne i øltomatsovs
En god pastaret med øl og uden kød
Ingredienser
- 1 dåse hakkede tomater
- 3 spsk tomatpuré
- 115 g flødeost
- 115 g creme fraiche
- 0,35 l hvedeøl
- 0,25 l vand
- 1 tsk salt
- 1 tsk sort peber
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk tørret oregano
- 250 g revet mozeralla
- 50 g revet parmesan
- 350 g penne eller tørret pasta
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 190 grader og samle sammend dine ingredienser
- Jeg brugte en blender hvor jeg tilsatte tomater, tomatpuré, flødeost, creme fraiche, øl, vand, salt, og vand og blend lidt
- Tag en ildfast form og tilsæt den tørrede pasta (den vil koges i fadet). Hæld den blendede øltomatsovsen over pastaen.
- Strø parmesanost og resten af mozeralla over toppen.
- Dæk med alufolie og sæt i ovnen. Den bages i 50-60 minutter eller indtil osten er boblende og pastaen er ”al dente”.
- Server
Noter
Inspireret af thebeeroness.com
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer