I den en ende er selve bryggeriet og foran denne er baren som har 18 haner, hvor ca halvparten er egne, og andre er fra gode bryggerier rundt i Europa/verden. Øllene er fantastisk gode. Den NEIPA da laver er ifølge min hustru den bedste hun har smagt.
Rundt hjørnet fra Beavertown ligger Pressure Drop bryggeriet, som vi faldt helt for. Gode øl, fantastisk stemning med klister på stolen.
Pressure Drop blev startet af 3 hjemmebryggere som kan meget om øl, og lite om markedsføring. De gjorde og gør fortsat alt selv. De slog igennem med deres session IPA – Pale Fire. Den har drevet udviklingen. De prøve at fokusere på det lokale i London. De har lavet en porter med rødder fra Hackney blandt andet. De har også lavet en røget hvedeøl. Selv om det høres lidt outreret ud, er deres øl yderst drikbare, og de bruger kun de bedste råvarer.
Ved indgangsdøren har de en foodtruck og en lille ølhave. Inde er det det et stort produktionslokale hvor det er en bar i ene enden. De har også et stort bord med flasker til salgs. På andre siden er det igen bord langs siden.
Det er også her en overvægt af IPAs, men jeg får også smagt lidt godt ravnsort øl. Stemningen var god. Alle hipstere med børn var vist kommet på familieudflugt hit denne lørdag. Efterhvert som klisteret fæstet kom også den gode musik frem og vi blev hængende
Det bliver 5 ømf’er til denne perle.
- Hjemmelavet mad 100%
- Præsentation af mad 100%
%
Øludvalg
%
ØLvariation
- Hyggestemning 80%
- Portionsstørrelse 80%
- Personale og service 100%
%
Seneste kommentarer