Pr 01-01-2022 er der 270 Bryggerier i Danmark (Rettelse)
se hele listen her

Ved indgangen til 2022 er der 274 danske bryggerier på listen over danske bryggerier, 
1.1 2021 var det 251 bryggerier på listen.
Efter mere hjælp fra læsere har vi redigeret listen og det korrekte tal er 270

Branchen har kæmpet under Corona, men det kommer stadig nye bryggerier til, og det er glædelig.  Selv om der er vækst måtte vi sige farvel flere bryggerier i 2020.  Det mest kendte er måske Munkebo på Fyn.  Det er synd da jeg kan lide folkene bag, og de havde et godt sted nede på havnen i Odense.

2022 ser lovende ud, jeg har allerede forlydende om flere bryggerier i emning.  Lad os håbe at det bliver et godt år for bryggeridanmark.

SE LISTEN OVER BRYGGERIER HER

Hvordan har jeg kommet frem til listen?
Jeg bruger de kilder jeg kan finde på ale.dk, facebookgrupper, Bryggeriforeningen, direkte beskeder og ikke mindst Crowdsourcing på Facebook.  Jeg vil specielt takke alle som har hjulpet mig via crowdsourcing.  Det kan nogle gange være udfordrende, da alle har en mening om hvad et bryggeri er.  Jeg lægger op et bryggeri når:
– jeg kan finde information fra de enten på Sociale Medier eller egen hjemmeside, og jeg ser de står bag og sælger øllet.
– da det er et tidkrævende hobbyprojekt, har jeg ikke tid til at tjekke for CVR registrering – eller tjekke alle bryggeriers status
– for Carlsberggruppen og Royal Unibrew har meg med de underliggende bryggerier
– det findes lidt egenreklame – det er mest for effektivitet.  De “lommer” gør at jeg kan fylde ind med nye bryggerier når de kommer.  Havde jeg ikke gjor det skulle jeg til at flytte 274 bryggerier manuelt på listen om det kom et bryggeri som hadder 123 Bryggeriet.

Se hele listen med bryggerier her.