“Den bedste barbecuesauce jeg har smagt” udbryder konen da hun smager den ny grillsauce jeg har lavet til Pulled Ølpork. Jeg ved ikke om det var for at være sød, men jeg tror hun mente det 🙂
Du skal bruge en maltrig øl, og valget falt naturlig på Rough Snuff II fra Midtfyns Bryghus
Den er relativt spicy, så pas på styrken om du smager til med Cayennepeber.
Den skal simre i mimimum 20 minutter, men jeg lod den simre op i mod en time, og den blev ikke dårligere af de.
Jeg brugte denne til Pulled Ølpork, men kan bruges til alt kød.
Spicy barbecueølsauce (Grillølsauce)
Ingredienser
- 450 ml ketchup
- 350 ml maltrig øl jeg brugte Rough Snuff fra Midtfynes bryghus
- 3 spsk Chilipulver
- 1 tsk røget paprika
- 1 spsk paprika
- 2 spsk sennep
- 1 spsk hvidløgspulver
- 1/2 tsk Cayennepeber
- 4 spsk brunt farin
- 2 spsk æblecidereddike
Sådan gør du
- Samle alle ingredienser
- Bland alle ingredienser i en gryde og sæt varmen til medium, så den langsomt kommer i kog
- Reducer varmen og lad den simre for 20-30 minutter
- Server til Pulled Pork. spareribs eller kort sagt din favorit grillmad
Seneste kommentarer