Ved at bruge svineskanke får du en fantastisk ølfond. Duften af god mad syder i køkkenet.
Kødet kan du så bruge i supper, salater og andet godt.
Jeg brugte den til en Ramen, hvor opskriften kommer senere
Svine ølfond
smagfuld svinefond
Ingredienser
- 2 stk svineskanke
- 1 stk Løg stor løg skåret i store både
- 6 stilke Timian
- 2 stk Gulerødder skåret i store tern
- 1 stk porre skåret i skiver
- 2-3 kviste Rosmarin
- 2 stk Laurbærblade
- 1 l Brown Ale
- vand om det skal mere væske
Sådan gør du
- Find frem alle ingredienser
- Salt svineskankene let og læg i en stor gryde.
- Skræl og skær grøntsager i grove bidder, og læg sammen med svineskankene.
- Hæld øl og vand over til det står et par cm over skankene.
- Skum fedtet fra undervejs.’
- Lad svineskankene simre 3-4 timer til kødet løsner fra benet.
- Si kraften fra.
- Riv kødet fri fra skindet og ben. Riv kødet med 2 gafler, og gem til senere brug.
- Nu har du en kraft du kan bruge i supper, simreretter og andet godt
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer