Der er en rustik verden som åbner sig dernede. Rustikke gamle døre, borde og vægge.  Designet rustikt, ikke helt autentisk, men det virker

Øl, Mad og Folk

Man går på opdagelse i de små stræder bagved gammelstrand, og pludselig dukker fanger et skilt min opmærksomhed.  Open – craft beer – 12 taps.  Hvad? Ligger det en ølbar her?  Den har gået under radaren på mig?  Den er heller ikke særlig godt skiltet, den hedder vist Godt Øl, kan jeg se over døren.  Planene jeg havde bliver ændret og det bliver spændende at se om de har godt øl der ned i kælderbeværtningen.

Der er en rustik verden som åbner sig dernede. Rustikke gamle døre, borde og vægge.  Designet rustikt, ikke helt autentisk, men det virker?  Når du kommer ned ad trappen, er der nogle høje borde, inderst inde er der et loungeområde.  Til højre ligger baren med de gode dråber.

Antal haner er 12, og øllet har et godt varieret udvalg fra gode bryggerier. Udover dette har de 25-30 flaskeøl. Da jeg var der var de bryg på hanerne fra Ebeltoft, Hornbeer, Gamma, Spike, The Musketeers m fl. Når det kun er 12 haner, er det vigtigt med et bredt udvalg af øltyper, og det var det.

Tjeneren er hyggelig og kender sine øl.  Det er vanskeligt at tale om stemningen, da jeg var der tidlig på en tirsdag aften og der var ikke så mange mennesker.

Det bliver 4 ømf’er med pil opad for Godt Øl.

%

Øludvalg

  • Hyggestemning 70% 70%
  • Personale og service 90% 90%

%

Velsmagende

Se vores guide til ølbarer her

Se også vor søsterblog Gulegardiner og Klassikere som anmelder værtshuse