Jeg har kendt til Bootleggers i lang tid, men af en eller anden idiotisk grund har jeg undgået den:  Ved ikke helt hvorfor, men har måske været af den tro at det bare er et poppet sted ved Torvehallerne, som prøver at ride på ølrevolutionens popularitet.

Når vi ankommer smuglerkroen, så ser man hvor dum man bliver af fordomme. 

Øl, Mad og Folk

Jeg har kendt til Bootleggers i lang tid, men af en eller anden idiotisk grund har jeg undgået den; Ved ikke helt hvorfor, men har måske været af den tro at det bare er et poppet sted ved Torvehallerne, som prøver at ride på ølrevolutionens popularitet.  Men efterhvert har jeg set at de mennesker som arbejder der, er nogle af de mest kyndige i branchen, og da kan vel ikke stedet være så ringe endda?

Når vi ankommer smuglerkroen, så ser man hvor dum man bliver af fordomme.  Dette er jo en lille perle!  En bootlegger var en som smuglet rom og andre alkoholiske drikkevarer under forbudstiden i Amerika. Den er mest sandsynlig ikke en autentisk bootlegger bar, men hvad gør det? Det føles som man bliver hensat til denne tid.

Det første værelse som møder bootleggeren er godt rustikt, med masse patina.  Der er rå teglvægge, med flotte, unikke, solide træborde, og læderbænke langs væggen.  Det ser ud som man brugte det som var for hånden når man var en smuglerkro.  Øverst er det en dekorativ udstilling af ølflasker.

Vi går videre ind og kommer ind i hulen hvor baren ligger.  De har 20 haner med en god mix af øl.  Det er ikke alle som har kommet lige langt i ølrejsen, og de kan få en pilsner. De som har kommet længer, kan fine et godt udvalg af danske og udenlandske øl.  Mange ølbarer har overvægt af IPA’s, men her er det akkurat passe.

Den dag vi var der, var det første sommerdag.  Det er fantastisk at bruge denne dag til at sidde ude i solen udenfor.  Det er ikke det værste sted at tilbringe tiden!

Betjeningen var hyggelig og havde ikke så lidt humor!  Vi har ingen problemer med at give Bootleggers 5 ØMF’er! Ovenpå er det i øvrigt en cocktail bar.

%

Originalt

%

Øludvalg

  • Hyggestemning 98% 98%
  • Personale og service 100% 100%

%

Velsmagende

Se vores guide ølbarer her

Se også vor søsterblog Gulegardiner og Klassikere som anmelder værtshuse