I den en ende er selve bryggeriet og foran denne er baren som har 18 haner, hvor ca halvparten er egne, og andre er fra gode bryggerier rundt i Europa/verden.   Øllene er fantastisk gode.  Den NEIPA da laver er ifølge min hustru den bedste hun har smagt.

Øl, Mad og Folk

 

Måske det bedste brewhouse vi har besøgt er i Berlin – Stone Brewing – men kan byen diske op med flere gode brewhouses?  Det er vigtigt nu når Stone lukker. Svaret er et ubetinget ja, BRLO er absolut værd et besøg.  Gode øl, hyggelig ølhave relativt centralt i Berlin.

Det er den første forårsdag i Berlin og vi bevæger os til grænsen mellem Schönenberg og Kreuzberg, ved udgangen av U Gleisdreieck ligger BRLO.  Bryghuset minder lidt om de moderne streetfoodmarkeder som har poppet op den senere tid.  Hovedbygningen ser ud som en forstørret container, og rundt den rummelige ølhave er der netop containere.  Om sommeren serveres det også street food fra disse.  Der er også en legeplads for børn!  Tror ikke det havde gået så godt i mit gamle hjemland i nord.

Indenfor fylder restauranten de meste.  Du skal bestille i god tid om du skal have bord.  Menuen er interessant med mange gode retter med øl i.  Det er både det moderne vegetariske og de gode gamle kødretter.

I den en ende er selve bryggeriet og foran denne er baren som har 18 haner, hvor ca halvparten er egne, og andre er fra gode bryggerier rundt i Europa/verden.  De havde øl fra Lervig fra mit hjemland.  Øllene er fantastisk gode.  Den NEIPA da laver er ifølge min hustru den bedste hun har smagt.

Stemningen var fantastisk som det ofte er på forårets første flotte dag.  Det var masse klister på bænkene og det var svært at komme derfra.  Det som fik os ud, var det ulidelige lange kø ved baren.  Det var en kø på over 20 meter.  Måske det er nemmere om sommeren, da det så ud som de også serverer udefra da.  Denne kø var faktisk det eneste som trak ned ved besøget.  Jeg HADER kø!

Vi giver 5 ud af 6 ØMF’er.  Vi kommer tilbage ved næste besøg til Berlin, og om de har løst køproblemet, så er det 6 ØMF’er

Så til sidst, vil BRLO lide samme skæbne som Stone Brewing.  Nej, det tror jeg ikke.  Det var en udflugt som lagde beslag på mindst en halv dag at komme til Stone, mens BRLO er kun en lille U-Bahn rejse væk.  Vi vurderede at tage til Stone efter vi havde været på BRLO, men da måtte vi have gjort alle de andre planer vi havde for dagen.  SKÅL for BRLO

 

 

  • Hjemmelavet mad 100% 100%
  • Præsentation af mad 100% 100%

%

Øludvalg

%

ØLvariation

  • Hyggestemning 80% 80%
  • Portionsstørrelse 80% 80%
  • Personale og service 100% 100%

%

Velsmagende

Se vores guide ølbarer her